keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Pieniä tarkennuksia haasteeseen...

Heips. Ajattelin tässä kertoa pari tarkennusta tästä omasta henkilökohtaisesta haasteestani, joka on siis oma vastaukseni Uuden Mustan antamaan kuuden vaatteen haasteeseen.

1) Oma haasteeni alkoi siis jo etuajassa (30.8) ja päättyy myös pari päivää myöhemmin (3.10) kuin Kuuden vaatteen haaste. Tämä siksi, että inhoan keskellä viikkoa alkavia ja loppuvia juttuja. Tästä syystä oma haasteaikani on siis tasan viisi viikkoa.
2) Alaosien määrä vaatekaapissani on äärettömän rajallinen tällä hetkellä. Tästä syystä olen antanut itselleni luvan käyttää alaosiani useamminkin kuin kerran. Se on myöskin aivan välttämätöntä, mikäli haluan käyttää kaikkia omistamiani yläosia mahdollisimman tehokkaasti.
3) Myös valkoiset hihattomat toppini ovat saaneet luvan olla käytössä useammin kuin kerran, sillä monet vaatteeni vain tarvitsevat allensa sen toisen kerroksen.
4) Yritän mahdollisuuksien mukaan käyttää myös kenkiäni mahdollisimman monipuolisesti. Vähintään ainakin niin, etten työviikolla pidä yhtenäkään päivänä samoja kenkiä.

Että semmoista. Kivaa keskiviikkoa kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti