tiistai 14. syyskuuta 2010

No jopas!


Viikon sisään jo toinen tunnustus blogipienokaiselleni! Tällä kertaa kiitos Ninnille - kyllä piristi rankan päivän jälkeen! Kummasti sitä saa tällaisesta vaan entisestään puhtia jatkaa oman blogintekeleen kanssa. :)

Mitä ilmeisimmin, tämä on tarkoitus laittaa eteenpäin seitsemälle muulle, joten annetaanpa tunnustusta nyt niille suosikeille, joille ei kirsikoita riittänyt jaeltavaksi. Eli näille:
Seitsemän random-faktan kertominen itsestä kuuluu myös tämän tunnustuksen kylkiäisiin, joten ne seuraavatkin sitten tässä:

 1. Olen hulluna lakuun ja salmiakkiin. Vaikka niitä ei näin raskaana ollessa olisi hyvä kauheasti napostella, vedin viikonloppunakin lähemmäs puoli kiloa Brunbergin lakuja. Kun ne oli niin ihania ja tuoreita...
 2. Haaveilen siitä, että minulla olisi aikaa ja jaksamista väsäillä omia vaatteita ja asusteita. Ideoita kyllä olisi vaikka miten, mutta mistä saisi sitä aikaa ja jaksamista - ja varsinkin niitä molempia yhtä aikaa?
 3. Vaikka en kovin paljoa ole talomme remontteihin kyennyt osallistumaan, olen vakaasti päättänyt, että tuon tämänpäiväisessä asukuvassa näkyvän takan kaunistan ihan itse. Kunhan saan vain aikaiseksi etsiä sopivat kaakelit syvennykseen ja tasoille ja hankittua antiikkilaastit sun muut tykötarpeet.
 4. Olemme vatvoneet lautalattioidemme väriä ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että päädymme harmaaseen maaliin.
 5. Tavallisesti herkuttelen mieluummin suolaisella kuin makealla, mutta näemmä raskaus kääntää tämän piirteeni aina päälaelleen. Tänne sitä suklaata!
 6. Koska työni vaatii välillä aika paljonkin pohtimista ja henkistä jaksamista, tykkään nollata aivoni tuijottamalla telkkarista sitä kaikkein aivottominta soopaa. Viime päivinä olen nollannut tehokkaasti tuijottelemalla cast tvstä The Hillsin viimeistä tuotantokautta, jota meillä ei antennitaloudessa muuten edes pääsisi näkemäänkään.
 7. Inhoan pitkäksi noroksi valuvaa viiliä ja teen kaikkeni, että saan viilini lusikoitua siististi lohkeavina paloina. Kaikkein vähiten ymmärrän ihmisiä, jotka vatkaavat viilinsä sellaiseksi valuvaksi löllöksi ennen syömistään. Yäk.

6 kommenttia:

 1. Jatka vaan lakujen ja salmareiden mussutusta :) Söin itekin mahan kanssa ja tässä ollaan hengissä kaikki!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tämä lämmittää mieltä. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti tunnustuksesta. :) Hetken muuten katselin tuota kuvakollaasiasi, että kylläpä olet onnistunut todella luomaan erilaisia asuja kuudesta vaatteesta, kunnes aloin ihmetellä, että eheeii, tuossahan on paljon enemmän kuin kuusi. :D Ja silloin muistin, että sinähän teitkin haasteesta aivan erilaisen ja päätit käyttää kaikkia vaatekaappisi vaatteita. :D

  VastaaPoista
 4. Ninni: Joo, todellakin. t. tälläkin hetkellä avonainen turkinpippuripussi työpöydällä... ;)

  Suvi: Eipä kestä! :)

  Jenni: Hihi, joo onhan siinä "muutama" enemmän kuin kuusi! :D

  VastaaPoista