sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Nettitv-vinkki!

Olen tehnyt huippuhyvän löydön! Nettitvn, jossa voin ilmaiseksi ja hyvin hyvin vähäisillä mainoksilla (esim. The City-jaksojen edellä vain yksi nopeasti poisklikattava mainos) katsella kokonaisia jaksoja omista suosikkisarjoistani. The Cast TVn ohjelmavalikko on valtava, mutta parhaimmistoa mainitakseni sieltä löytyy mm. The City, Greyn anatomia, Muodin huipulle, Gilmoren tytöt ja The Hills vain muutaman mainitakseni.

Eipä tarvitse iltaisin uuvuttaa itseään tuijottamalla jotain umpityperää Big Brotheria, kun netistä voi näin helposti katsella ihan kunnollistakin viihdettä. Olen kohta kahlannut läpi kaikki The Cityn jaksot ja seuraavaksi voisinkin ryhtyä vaikka tiirailemaan Suomessa vielä näkemättömiä Project Runwayn tuotantokausia - 7. kauden pääsee katsomaan jo alusta finaaliin saakka, kasikaudeltakin on nähtävillä jo 6 jaksoa. Ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä. Kaikkia ohjelmia ei tosin voinut katsoa usa:n ulkopuolelta, ainakaan Rechel Zoe project ei tuntunut toimivan.

    VastaaPoista
  2. No voihan höh, RZP:tä kun olisin mieluusti katsellut itsekin :/ Onneksi sieltä löytyy kuitenkin muutakin kivaa katsottavaa :)

    VastaaPoista