tiistai 7. syyskuuta 2010

Nettikauppavinkki - NEXT

Aikaisemmin sieltä ei saanut edes kuvastoa tilattua Suomeen, mutta tänään sain ensimmäistä kertaa Nextiltä sähköpostia (koska jätin email-osoitteeni Lontoon reissulla Oxford Streetin liikkeeseen), päätin tutustua nettisivuihin hieman lähemmin ja sain ilokseni huomata, että Next toimittaa tuotteitaan nyt myös Suomeen. Ja toimituskulut ovat vain 5€!

Itse olen tykännyt etenkin Nextin lastenvaatteista, jotka ovat reippaita ja raikkaita ja tuntuvat myös melko laadukkailta. Itselleni en kovin monia löytöjä ole Nextiltä tehnyt, mutta eihän sitä koskaan tiedä - kenkävalikoima näyttää ainakin tänä syksynä aika mukavalta. Jokatapauksessa on mukavaa kun nettikauppavalikoima kasvaa ja saa lisää selailtavaa. Tänne siis jos Next kiinnostaa. :)

2 kommenttia:

  1. Pikkupojille Hunter kumisaappaat oli vain 23 puntaa :D. Poikien valikoimassa oli kyllä ihan nättiä vaatetta, naisten valikoima ei iskenyt muuten kuin kenkien osalta.Toimittavatkohan noita huonekalujakin suomeen asti?

    VastaaPoista
  2. Ihan kuin olisin lukenut, että ainoastaan viini ja kukat ovat sellaisia tuotteita joita ei Brittilän ulkopuolelle toimiteta... En ole kyllä varma, joten pitää tarkistaa asia. :)

    VastaaPoista