maanantai 20. syyskuuta 2010

Kaksi viikkoa jäljellä

Joo-o. Henkilökohtaisesta haastekuusta on nyt kulunut ensimmäiset kolme viikkoa. Se taisikin olla se helpoin osuus. Eilen illalla nimittäin tuli ensimmäistä kertaa sellainen olo, että mitäs jos löisinkin nyt hanskat tiskiin. Pyörin yläkerrassa vaatekaapeillani yrittäen koota asuja tälle työviikolle, ja alkoi ahdistaa. "Yäk. Kohta on pakko keksiä tuostakin asu kun muuta ei ole enää jäljellä!", "Eiiii, täällä ei ole enää mitään järkevästi yhdisteltävää". Joka ikinen vaatekappale sallituissa kaapeissa tuntui ikävältä, nuhjuiselta ja huonolta. Eiväthän ne toki kaikki sitä ole, mutta se, että ne eivät vielä tähän mennessä ole asuihin kelvanneet on tainnut mielessäni luoda niistä inhottavia hylkiövaatteita.

Loppujen lopuksi sain koottua vain kolme valmista asukokonaisuutta. Ahdistelen itseäni lopuilla sitten vaikka keskiviikkona. Kun on pakko.

Joitakin vaatteita on myös tullut jo ikävä ja haluaisin päästä keksimään niistä uusia yhdistelmiä. Ehkä eniten ikävä tällä hetkellä on uusimpia ostoksiani päivien 1 ja 13 mekkoja, ikuista Zaran luottoneuletakkiani päivän 2 asusta ja päivän 10 valkoista tunikaa, joka raikastaisi ihanasti näitä harmaita syyspäiviä.

En kuitenkaan ole lyömässä hanskoja tiskiin, vaikka kovasti mieli tekisikin. Ei kai tämä olisi oikea haaste, jos se ei jossain vaiheessa oikeasti alkaisi tuntuakin haasteelliselta. Mielikuvitusta vaan peliin, niin eiköhän tämä tästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti