lauantai 4. syyskuuta 2010

Haasteellista - päivä 6

Ryytynyt shoppailija täällä terve. Ei, en ole ostanut itselleni mitään, vaan hoitanut oikein urakalla kasvavan lapsiperheen materiaalivarustelua. Puntille ostettiin jo nyt ihan isojen poikien sänky, jottei pinnasängyn luovuttaminen pikkusisarukselle neljän kuukauden päästä tulisi niin suurena shokkina. Nyt on vielä hyvin aikaa tottua uuteen unipesään.

Täysin suunnittelematta teimme myös toisen suuren ostoksen, kun törmäsimme Lastentarvikkeessa niin hyviin ja näppäriin kahden ipanan vaunuihin, että ne oli vaan pakko hankkia. Niistä kerron varmasti enemmän vielä myöhemminkin, joten ei niistä sen enempää tällä kertaa. Asu oli tänään mahdollisimman rento ja mukava ja hyvä niin, ei sitä olisi jaksanut viiden tunnin ostosreissua epämukavissa releissä.

Tunika Gina Tricot, toppi H&M, leggingsit H&M mama, kengät Vagabond, vyö New Look
Posted by Picasa

4 kommenttia:

 1. Sanopa muuta! Oon jo ihan jätti...

  VastaaPoista
 2. Voi sun ihana kasvanut massu <3 Meilläkin siirtyi typsy hetki sitten ikiomaan "ison tytön sänkyyn" (jatkettava muuramen jolla), ja yllättävän hienosti meni, ei mitään probleemia tullut, vaikka vähän jänskätin, kuinka siellä mahtaa pysyä.

  VastaaPoista
 3. :)

  Mä vähän luulen, että kun ensi viikolla saadaan sänky kotiin asti, sieltä kyllä kiipeillään keskellä yötä äitin ja isin väliin... mikä ei sinänsä tuo muuta muutosta, kuin sen ettei itse tarvitse nousta poikaa nostamaan, se kun on enemmän sääntö kuin poikkeus, että illalla käydään kyllä omaan sänkyyn unten maille, mutta aamulla herätään koko konkkaronkka yhdestä kasasta. :)

  Meille on siis tulossa Askon jatkettava Emilia, joka oli ainoa löytämämme malli jossa on riittävästi vanhahtavaa fiilistä sopimaan tähän 50-luvun taloon.

  VastaaPoista