keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Haasteellista - päivä 24

Ensi syksyn ensimmäinen mallisto on nyt kasassa ja mallikappaleet maailmalla työn alla! Jes! Mahtava fiilis. Tunne malliston maailmallesaattelun jälkeen on aina tämä sama, yhtäaikaa mielettömän helpottunut ja huojentunut, äärettömän väsynyt ja uupunut ja samalla ihanasti innostunut. Tässä vaiheessa voi vielä optimistisesti uskoa, että mallikappaleet tulevat ajoissa "kotiin" ja ovat sellaisia kuin on ohjeistettukin. Ja melkeinpä aina olen sitä mieltä, että tämä oli nyt paras mallisto, mitä olen koskaan tehnyt. Niin nytkin. :)

Töissä olin taas tapani mukaan hyvin rennossa asukokonaisuudessa. Primarkin farkkushortsit ovat ehkä yksi käytetyimmistä vaatekappaleistani, tummansininen neuletakki taas niitä uusimpia hankintojani jotka eivät jostain syystä ole vielä kuitenkaan kunnolla päässeet käyttöön.

Shortsit Primark, neuletakki Rut.m.fl, t-paita ja koru JC, sukkikset Mothercare ja saappaat London Rebel
Posted by Picasa

Olettehan muuten huomanneet, että huomenna on Pukeudu punaiseen-päivä? Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta naisten valtimotaudeista. Päivän organisoi Suomen Sydänliitto, joka käynnisti jo lähes kymmenen vuotta sitten NaisenSydän-ohjelman naisten valtimotautien ehkäisemiseksi. Muun muassa joukko naiskansanedustajia on ottanut Pukeudu punaiseen-päivän haasteen vastaan ja rohkaisee eduskuntaryhmiään pukeutumaan huomenna punaiseen. Ollaanhan mekin mukana, eikös joo? :) Lisää tietoa päivästä täältä.

Muistakaahan myös Staycation miniloma-arvonta! Sunnuntaihin klo 18.00 asti on aikaa käydä kommentoimassa ja samalla saada mahdollisuus voittaa yhden yön miniloma aamiaisineen valitsemassaan Scandic -hotellissa!

2 kommenttia:

  1. Hei, katoin ihan säkällä eduskunnan kyselytuntia ja siellä oli tosi paljon punasta, jopa Kataisella oli punainen solmio! Hieno homma! Innolla ootan sun päivän asua :).

    VastaaPoista
  2. :) Laitoin sen justiinsa! Harmi kun en ite bongannut tuota, olishan se ollu hauska nähdä muitakin punaisissa, kun ei meillä töissä ainakaan kukaan muu ollut tajunnut/tietoinen asiasta.

    VastaaPoista