perjantai 17. syyskuuta 2010

Haasteellista - päivä 19

Kylläpä tuo Haasteellista-otsikko tuntuukin tänään niiiin osuvalta. Kuvakin kertoo miten tämä päivä on maman arkea parhaimmillaan. Kyllä, puin aamulla ihan puhtaat vaatteet ylleni ja ne jopa pysyivät puhtaana koko työpäivän ajan. Vaan annas olla kun pääsin hakemaan Punttia hoidosta - vastassa oli niin äidin näkemisestä riemastunut poika, että oli pakko kaapata samantien isoon rutistukseen. Ja huomata vasta sitten, että poika oli vain hetki sitten myllännyt vatsallaan märässä hiekassa. No, onneksi vaatteet saa aina pestyä, mutta olisihan se ollut kivempi esitellä päivän asu puhtaana.

Toinen ihan kiva olisi ollut, jos kuvaushetkellä olisin huomannut vatsani pilkistävän iloisesti paidan ja housunkauluksen välistä. No, tähänkin totean vain, että eiköhän lukijoissani ole se verran naista(/miestä) että pienen vatsanahkan kaistaleen näkeminen ei aiheuta suurempaa pahoinvointia. Uusintaotokset nyt eivät vaan ole minun juttuni.

Se hyvä tässä sentään on, etteivät aamukiireessä jalkaan vetäistyt sukat sentään vilkkuneet töissä saati tässä kuvassa. Jotenkin punainen sydänkuvio nilkoissa vilkkumassa olisi vienyt viimeisetkin rippeet yrityksestä näyttää fiksulle.

Haaremit, paita ja jakku/takki H&M, vyö New Look, koru Vero Moda ja kengät Bianco
Posted by Picasa

ps. Muistakaahan tuo Staycation-miniloma-arvonta. Arvontapostaukseen pääset helpoiten sivupalkissa olevasta kuvalinkistä! Sinne siis kommentoimaan jos hotelliyö aamiaisineen kahdelle maistuisi! :)

2 kommenttia:

  1. Miusta tuo on aika hellyyttävää kun siun masu pilkottaa vähän tuolta vaatteiden välistä :D

    -Emma-

    VastaaPoista