perjantai 10. syyskuuta 2010

Haasteellista - päivä 12

Ihanaa, vihdoinkin perjantai, työpäivä ohi ja viikonlopun vietto voi alkaa. Mies oli päivemmällä tehnyt jo lähes kaikki siivoilutkin, joten kun äsken saimme Puntin kanssa yläkerran imuroitua ja keittiön lattian pestyä, on kotikin ihanan raikas ja valmis vastaanottamaan tänään illemmalla saapuvat vieraat. Nyt ihana hetki, kun Puntti katselee Pikkukakkosta ja äiti saa hetken huokaista blogien ääressä. :)

Olemme muuten erään miespuolisen työkaverin kanssa pyöritelleet ajatusta, että Casual Fridayn sijaan alkaisimme toimistolla viettää Glam Fridayta. Toimiston pukukoodi (jota ei siis oikeasti ole) kun tuntuu olevan jo todella casual valmiiksi, olisi kiva vaihteeksi oikeasti panostaa pukeutumiseen. Kyseinen mies kyllä hoiti tänään homman hienosti kotiin mahtavasti pliseeratulla Viktor&Rolfin mustalla paidalla, itse taas olin niin casual kun vain olla voi. No, ehkä ensi perjantaina....

Neulemekko Ichi, leggingsit H&M mama, lörttösaappaat Primark
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Neulemekko on tosi kivan näköinen. Pitääpäs pitää silmät auki kaupoissa kierrellessä, jos omiin silmiin osuisi joku vastaava :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti löytyy! :) Tän omani ostin muistaakseni jo kaksi vuotta sitten.

    VastaaPoista