torstai 9. syyskuuta 2010

Cherry, cherry baby

Annan aarteiden Anna yllätti minut tänään iloisesti antamalla blogilleni sen ihkaensimmäisen tunnustuksen. Enpä olisi todellakaan osannut odottaa moista, joten tulin kyllä aidosti hyvälle mielelle tästä. Kiitos, Anna!


Tunnustuksen saaneen tulee toteuttaa seuraavat kolme kohtaa:

1. Pass this award to five bloggers who you love and inspire you

2. List 3 things you love

3. Show a picture you love and explain why

Eli tässäpä nämä kolme kohtaa:

1. Kaikista ihanista blogeista haluan antaa oman tunnustukseni seuraaville: Lilou's Crush, Vihreä talo, Blandad, NO A4 - no paper ja Kalastajan vaimo - kaikki niin erilaisia, mutta kaikki niin ihania ja mahtavia! Kiva kun bloggaatte, päiväni olisivat paljon tylsempiä ilman teidän juttujenne lukemista. Kiitos!

2. Rakastamiani asioita
- omat mussukkani
- haahuiluaika (=aika jolloin ei ole mitään varsinaista tekemistä tai häiriötekijöitä, voi vaan olla öllöttää)
- koti

3. Rakkaita kuvia olisi vaikka millä mitalla, mutta tämä voisi olla yksi jonka voin näyttää ilman sensuuria. En nimittäin halua julkaista kuvia miehestä tai Puntista ja tuntuisi hölmöltä näyttää rakasta kuvaa vain osittain tai sumennettuna. 
Mutta nyt ihmettelette varmaan, että mikä tässä nyt on niin ihmeellistä, onko tuo nainen jotenkin naksahtanut Lahden satamaan? Ei, itseasiassa kuva itsessään ei ehkä ole niin rakas, vaan tuo etualalla näkyvä paikka. Se on siitä merkityksellinen, että tuossa laiturin nokassa istuimme miehen kanssa ensitreffeillämme ja siinäpä sitä sitten viimeistään taisin ihastua/rakastua. Aina välillä tuolla tulee käytyä uudelleen ja joka kerta nuo lämpimät muistot tulvivat mieleen. Vietimmepä me hölmöläiset tuolla nokassa kahdestaan sitten erään vapunkin skumpan ja mansikoiden kera. :)

4 kommenttia:

 1. Kiitos Laura :)
  Otan tunnustuksen ilolla vastaan ja ripustan plakaatin oitis blogikodin seinälle!

  VastaaPoista
 2. Hei! Olen oman blogisi lisäksi seuraillut Terveisiä perheestä -blogia, joka juurikin siirtyi tietääkseni myös Lahteen. Ajattelin vaan, vinkata kun siellä ollaan maha-asukin kanssa suunnilleen samoissa vaiheissa :) Kuva oli mielestä mielettömän kaunis ja rauhoittava.

  Heidi

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Pitääkin käydä kurkistamassa tuota blogia, kuulostaa ainakin tosi mukavalta! :)

  VastaaPoista