sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Baby Jogger City Select

14.3.2013: BABY JOGGERIMME OVAT NYT MYYTÄVÄNÄ!!! KATSO TÄÄLTÄ JA HUUDA POIS!! LÄHTÖHINTA 300€ JA HUUTOKAUPPA PÄÄTTYY 28.3.

Nyt vähän enemmän siitä eilisestä isosta ostoksesta. Se on nimittäin täsmälleen sama, joka tässä kuvassa on käytössä tennistähti Roger Federerillä perheineen - siis Baby Joggerin City Select-malli tuplaistuimella. Lisäosien avulla tästä mallista saa 16 erilaista variaatiota, jotka meidän hankkimilla ja jo olemassaolevilla varusteilla ovat kaikki meille mahdollisia. Tähän systeemiin saa samaan aikaan esimerkiksi vaunukopan ja ratasosan, autokaukalon ja ratasosan, kaksi ratasosaa, ratasosat kasvot vastakkain, ratasosat selät vastakkain, kopan alas ja ratasosan ylös jne. Mahtavaa.

Alla olevasta linkistä pääsee katsomaan videota, jossa City Selectin ominaisuuksia esitellään "in action".
videoon->

Meillä niitä seikkoja, jotka ajoivat tämän ostoksen tekoon olivat mm nämä:
 • Kevyesti pyörivät etupyörät, jotka mahdollistavat helpot kääntymiset ahtaissakin paikoissa
 • Kapea malli verrattuna perinteisiin kahden lapsen rattaisiin, jotka ovat niin leveitä, ettei niillä lähikaupan, saati sitten bussin ovista sisään astella
 • Yhteensopivuus jo olemassa olevan autokopan kanssa - ei tarvinnut tuhlata ylimääräistä n.400 euroa saadaksemme tämän superkätevän lisän
 • Saimme haluamamme Onyx-(=mustan) värin samantien, vaikka varastovärinä olisi ollut aran vaalea Diamond. Kun musta malli oli ollut liikkeessä esillä vasta pienen hetken, uskalsimme luottaa siihen, että se ei ole ehtinyt testailemalla pilaantua.
 • Ei tarvetta ostaa farmaria! Nämä menevät nimittäin pienempään tilaan auton takakonttiin kuin omistamamme yhden lapsen kärryt. Vaikka ostos siis olikin kalliimmanpuoleinen, tuli se huomattavasti halvemmaksi kuin miehen pohtima uusi auto.
Nyt täytyykin sitten laittaa kaikki vanhat vaunut ja rattaat vaikkapa Huutikseen myyntiin, sillä nämä yhdistelmärattaat todellakin tekevät ne tarpeettomiksi.

9 kommenttia:

 1. kätevän näköiset kärryt :) varmaan hankitaan samanlaiset jos ja kun perheenlisäystä tulee. On kyllä kiva kun nykyään on niin käteviä sisarusrattaita.. :)

  VastaaPoista
 2. Heidi: Todellakin! Uskallan kyllä jo yhden käyttökerran jälkeen suositella näitä! Tosin, ensimmäinen testaus on suoritettu vasta tällä yhdellä olemassaolevalla lapsukaisella, tositoimiin päästään vasta ensi vuoden puolella. Mutta näppärät olivat siis myös yhdelle ja Puntti tykkäsi istua näissä paljon paremmin kuin aikaisemmissa rattaissaan. :)

  VastaaPoista
 3. Mitä luulet kuinka rattaat toimii lumessa? Olen miettinyt noiden ostamista, mutta hieman mietityttää ne pienet etupyörät.

  Anna Rasinkangas

  VastaaPoista
 4. Anna: Lumesta ei tosiaankaan vielä ole testikokemuksia, mutta Porvoon mukulakivillä päästiin ainakin hyvin eteenpäin. Uskoisin siksi, että lumimöhkäleetkin olisi ihan hyvin noilla selätettävissä. Etupyörissähän on lisäksi mahdollisuus lukita ne paikoilleen, jolloin ne eivät varmaankaan jää lumeen turhia pyörimään.

  Mutta en kyllä uskalla ilman omia kokemuksia suoraan sanoa, että ovat lumessa hyvät. Senhän näkee vasta sitten kun pääsee oikeasti kokeilemaan.:)

  VastaaPoista
 5. Onko uusia kokemuksia lumella kulkemisessa? Nyt on ainakin ollut todella lumekas talvi. Ei varmaan kannata lenkkeilyrattaiksi ostaa city selectejä? Vai mitä olet mieltä? Lenkkeilemme erilaisissa maastoissa ja haluan, että rattailla pääsee hyvin liikkumaan. Kaupoilla käymme myös ja sen takia haluaisin pieneen tilaan mahtuvat kärryt. Mutta lenkkeily on enemmän se mihin rattaita tarvitaan! Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 6. Ehtisitkö kirjoitella kokemuksia Baby Jogger rattaista kahden lapsen kanssa? Vieläkö rattaat ovat yhtä unelmat kuin yhden lapsen kanssa?

  VastaaPoista
 7. Googlettamalla löysin tämän kirjotuksen. Meillä on harkinnassa sisarrattaiksi just nuo City Selectit. Miten ne on toiminut talvella? Onko kevyet kahdenkin kanssa? Tuntuuko isommalle lapselle ahtaalta, kun vauvankoppa on ylempänä ja lähempänä työntäjää? Vai oletteko käyttäneet niin, että koppa on alempana? Olisin tosi, tosi onnellinen, jos vastaisit mun muutamaan kysymykseen. :) Näistä on niin vaikea löytää käyttökokemuksia, kun tuntuu että harvalla on tällaset.

  VastaaPoista
 8. Moi Veera, joko luit tämän uudemman postaukseni:http://jamimami.blogspot.com/2011/05/baby-joggereista.html

  Ainakaan vielä eivät ole tuntuneet ahtaalta, Puntin jalat menevät kivasti vaunukopan alle sinne "kauppakoriin" ja koppa on sen verran matalalla että sen yli näkee hyvin varsinkin kun kuomu on alhaalla.

  Tämän ikäisillä ja kokoisilla tuntuu kohtuullisen kevyeltä, ottaen huomioon, että Puntti painaa jo ihan itsestään 15,5kg ja Nuppu tuo siihen noin 7kg lisän. Mutta toistaiseksi en ole puuskuttanut kuin vähän ylämäissä.

  VastaaPoista
 9. HEI, törmäsin blogiisi ihan googlen kautta kun etsin kokemuksia näistä babyjoggerin sisarus rattaista. Nyt olet ilmeisesti käyttänyt vaunuja jo jonkin aikaa, olisiko sulla antaa suosituksia tästä vaunusta? ootko ollut tyytyväinen?
  Mä tykästyin tosi paljon näihin kun hetken you tubesta videoita katselin, nyt pitäisi vain käydä katselemassa niitä kaupassa!

  miopoikanimio.blogspot.com

  VastaaPoista