maanantai 30. elokuuta 2010

Testing 1,2,3... Lumene VITAMIN C+ pure radiance

Lauantaiselta kaupunkireissulta tarttui mukaan myös allaoleva valikoima purnukoita väsähtänyttä ihoani piristämään. Se kun nyt vaan on niin, että kolmenkympin lähestyminen (no joo, on siihen vielä lähes 3 vuotta, mutta kuitenkin) alkaa näyttää merkkejään myös minun ihossani, eikä asiaa auta yhtään jatkuva pieni kestoväsymys. Silmien ympäriltä voi jo nähdä ihon alkavan rypistyä ja yleinen kuivuus ja huonokuntoisuus vaan lisääntyy. Se vaan ei enää riitä, että putsaa kasvot aamuin illoin ja kosteuttaa vähän millä sattuu. On otettava jo vähän järeämmät aseet käyttöön.

Kun sitten Sokoksella törmäsin Lumenen eri ikäryhmille suunnattuihin tuotteisiin, päättelin että +25-ikäiselle suunnattu sarja olisi juuri sitä mitä tarvitsen. Ja sitä nyt ryhdyn testaamaan päivä-ja yövoiteen, silmänympärysvoiteen ja tehokosteuttavan "radiance coctailin" kanssa. Katsotaan mitä tästä naamasta tulee. Peli ei liene tässä iässä vielä täysin menetetty, jos nyt käy kunnolla taistoon?

Muuten, muidenkin ikäryhmien tuotteita katsellessani toivoin, että painisin +25-ryhmän sijaan +40-sarjassa. Yli nelikymppisten sarjan Time Freeze-tuotteet olivat vain pakkauksiltaan niin paljon nätimpiä ja houkuttelevamman näköisiä kuin nämä halpaan oranssiin käärityt. Ymmärrän kyllä, että oranssi kielii tuotteiden sisältämästä lakasta ja c-vitamiinista, mutta olisihan sen hillitymminkin voinut ilmaista.

Posted by Picasa

Onkohan joku muu kokeillut tätä kyseistä sarjaa? Olisi kiva jakaa kokemuksia. Ihonhoitovinkkejä +25-ikäiselle, vähän jo rypistyvälle, kuivalle, mutta silti iloisia finnirykelmiä aika ajoin kantavalle iholle otetaan myös ilolla vastaan. Mikä on sinun suosikki-ihonhoitotuotteesi?

4 kommenttia:

 1. Mulla on toi energy-coctail teholitku, ja se on kyllä ihan hyvä tuote. Ihosta tulee heti hieman freesimmän näköinen. Mulla on kyllä iho sen verran kulahtanut, että ihmeitä ei taida tehdä mikään voide, joku kosmetologin hoito ennemminkin. Suosikki-ihonhoitotuote on vasta hakusessa,kun en ole löytänyt omalle iholleni sopivaa. Joten hyvä ihonhoitotuote on hakusessa mullakin. Eikä sitä ikää ole itsellänikään kun vasta 28v, iho tuntuu silti olevan kun 40v naisen. Lapsensaanti vuosi sitten muutti kyllä niin paljon ihoa huonompaan suuntaan.

  VastaaPoista
 2. Maikko: Sama täällä! En kyllä koskaan ole voinut mainostaa omaavani mitenkään erityisen kaunista tai hyväkuntoista ihoa, kun aina siinä on ollut jotain pientä kiusaa tai häikkää kuivuudesta akneen, mutta lapsensaanti todellakin romahdutti senkin vähän mitä ennen oli. Rypyt ovat ainakin ilmestyneet kasvoilleni, se on ihan selvä ja yleisestikin iho on muuttunut jotenkin väsähtäneeksi ja elottomaksi - varsinkin nyt kun arkisin ei ehdi töiden takia enää ulkoillakaan niin kuin äippälomalla. Toivottavasti meille molemmille löytyy sopivat tuotteet virkistämään väsähtänyttä ulkokuorta!

  VastaaPoista
 3. Mä kokeilin tuosta sarjasta seerumia joka oli samannäköisessä pullossa kuin tuo cocktail mutta yksiväristä, ehkä se oli aikaisempi tai sekaiholle suunnattu versio . Mun herkälle iholle se oli kyllä liian tujua, puski naamaan pientä kirvelevää näppyä täyteen :( Muutenkaan en oikein pysty läträämään tujuilla aineilla kun iho aina suutahtaa niistä, vaikka tuntuu että ryppyjen ehkäiseminen pitäisi aloittaa nyt kun ensimmäiset puskee näkyviin ja se perusvoide ei siihen auta. Mutta toivottavasti sulle sopii tuo sarja ja raportoi ihmeessä myöhemmin jos muutosta on havaittavissa :)

  VastaaPoista
 4. Katarimaria: Mulla tuo tuote ei ainakaan vielä ole aiheuttanut mitään katastrofireaktioita - ennemminkin iho tuntuu tosi hyvin kosteutetulta. Onneksi. Ehkäpä tässä on kyseessä eri tuote kuin mikä sulla on ollut kokeilussa, Lumenen nettisivuilla ainakin näkyisi kummankin näköinen puteli - sekä yksi-että monivärinen. Tai sitten minulla on vain erilainen ihotyyppi. :)

  Raportoin kyllä jos saan ihmeitä tapahtumaan näillä aineilla! :)

  VastaaPoista