maanantai 30. elokuuta 2010

Pidetään pikkumies kuivana!

Jos Puntin pää kasvaa nopeasti, niin eivätpä ole jalat sen huonommat tuossa kasvamistahdissa. Mummin keväällä tuomat kumpparit ovat jo niin auttamattoman pienet, että jalka ei mene edes varresta läpi! Säiden muututtua niin äkkiä, ei aikaa harmikseni jäänyt lähteä sadekamppeiden etsintään kirppareille. Onneksi Sokoksen naperopäivät vastasi kuitenkin myös tähän ongelmaan, tarjoamalla kumpparit ja sadetakit suhteellisen edulliseen hintaan. Kun kamppeet ovat vielä Reimaa, voi ainakin toivottavasti luottaa siihen, että ne kestävät seuraavallekin lapsukaiselle ja senkin jälkeen ne varmasti löytävät uuden kodin jonkun toisen luota.
Posted by Picasa

 
Kumppareissa ja sadetakissa on kivasti yhteensopiva kuosi joka piristää jo olemassaolevien kurahousujen yksiväristä harmaata sävyä. :) Äiti tykkää kun näyttää kivalta, Puntti varmasti nauttii kun saa leikkiä kuralammikossa kastumatta.

2 kommenttia:

  1. Talvi/syyskenkä ostoksille suosittelen menemään hollolan Tepsujen tehtaanmyymälään. Palvelu on aivan loistavaa, ja kengät on kotimaista laatutyötä ja aitoja materiaaleja. Hinnoissa säästää parhaimmillaan parikymppiä kauppojen hintoihin verrattuna. Ostettiin meidän juuri kävelemään oppineelle pojalle ensiaskel syyskengät sieltä. Talveksi oli nättejä nilkkureita lampaankarva vuorella.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä - se tulee varmasti tarpeeseen kun tämän hetkiset kengät menevät pieniksi. Hyvät lasten kengät kun ovat ihan kamalan kalliita! Noin kuukausi sitten mies osti Puntille ihan tavalliset nahkaiset nauhakengät jotka maksoivat yli 60€! Jotenkin tuo summa kirpaisee kun tietää, ettei käyttöä tule kuin ehkä korkeintaan puoli vuotta ja sitten ne ovatkin jo pienet. Mutta huonojakaan kenkiä ei pelkän hinnan varjolla halua ostaa, ovat ne kasvavat jalat vaan sen verran suojeltava asia, että itse ainakin haluan pitää huolta kunnon kengistä. Eipähän ainakaan voi syyttää kenkiä mahdollisista askelvirheistä sun muista.

    VastaaPoista