maanantai 30. elokuuta 2010

Jännittävää...

Huih. Huomenna teidän omalla Yummy Mummyllanne on edessä erittäin jännät paikat, kun ensimmäistä kertaa elämässäni olen radiossa haastateltavana. Minua on pyydetty Lahden radioon kertoilemaan ajatuksiani bloggaamisesta, joten jos ne eivät vielä ole tulleet täällä selväksi, niin tervetuloa kahdeksan jälkeen kuuntelemaan taajuudelle 97,9Mhz tai jos olet maakuntaradiomme ulottumattomissa, voit kuunnella lähetystä netin kautta täällä. Yritän kovasti pitää itseni ruodussa niin, etteivät jutut ole aivan emmätiiä, änkyti-änk-ää-tasoa. :)

Jotenkin tuntuu vaan ihan uskomattomalle, että kaikkien bloggareiden joukosta, joita Lahdestakin varmasti löytyy monia, juuri minua pyydettiin mukaan lähetykseen. Syitä en tiedä, enkä ole kysellyt. Mutta sen voin kertoa, että vaikka jännittää niin enemmän olen innoissani ja iloinen!

Nyt voikin melkein sanoa, että kuulemisiin! :)

4 kommenttia:

 1. oijoi, kuulostaa kivalle :D itse ainakin seuraan erityisellä innolla juuri lahtelaisia bloggaajia. jotenkin se yhdistää, kun samasta kaupungista ollaan ;)

  VastaaPoista
 2. :) Niinpä! Ja Lahtelaisista blogeista/lukijoilta saa välillä kivoja vinkkejä paikallisista jutuista joita ei välttämättä muuten itse bongailisi. Niinkuin äskenkin Maikko vinkkasi hollolalaisesta tehtaanmyymälästä josta aiemmin en ollut edes kuullut!

  Sinunkin juttujasi seurailen kuin vanhaa kamua - ollaan niin samanikäisiä ja jotenkin tunnut niin samanhenkiseltä ja "tutulta" vaikkei yhtään tunnetakaan, että se on ihan hassua! :) Mutta hauskaa.

  VastaaPoista
 3. no aika samalle tuntuu mustakin :D ihan hauskaa, vaikkei ees paljoa ole tullut kommentoitua tms, mutta blogijutuista saa sen tietyn kuvan. mulla on seurannassa vielä etlarin blogi lahden timantit. sen kohderyhmä on ehkä vähän teinimpi, mutta hutun seasta löytyy joskus ihan hyviäkin vinkkejä paikallisista jutuista :D

  VastaaPoista
 4. Kävin pikaisesti vilkaisemassa noita Lahden timantteja, enkä äkkiseltään ihan saanut kiinni konseptista - oli jotenkin sekavan oloista juttua. Ehkä pitää ajan kanssa vielä katsella uudestaan. :)

  VastaaPoista