lauantai 28. elokuuta 2010

Haaveilua...

Olen niitä ihmisiä, joiden tärkeät askareet usein unohtuvat haaveiden ottaessa vallan ajatuksissa. Puntin ja miehen olemassaolo nyt väkisinkin herättää tekemään jotain oikeasti tärkeätäkin välillä, mutta jos mikään ei häiritse, ei ole mitään ihanampaa kuin antaa ajatusten virrata ja ajatella mitä kaikkea ihanaa sitä voisikaan olla. Joskus sitä haaveilee isoista asioista, niinkuin omasta talosta (jonka hankkiminen sitten toteutettiinkiin), joskus taas ihan pienistä, kuten vaikkapa siitä että saisi illalla aikaiseksi paistaa lettuja. Viime aikoina olen haaveillut muunmuassa tällaisia, varmasti kaikille muille täysin epäoleellisia asioita, joita on kuitenkin hauska kirjata tänne ylös:

 • Hyvät ja kauniit kengät. Haaveilen siitä, että saisin kerrankin aikaiseksi ostaa oikeasti laadukkaat ja pitkäikäiset kengät. Olen lopen kyllästynyt siihen, että talvisaappaani kestävät yleensä juuri sen yhden talven, jos sitäkään ja siihen että ballerinani ovat yhdessä kesässä läpilampsitut. Joskus muinoin minulla oli kauniit mustat Vagabondin mokkasaappaat, jotka kestivät, kestivät ja kestivät - myös mallinsa puolesta, mutta suureksi harmikseni jouduin myymään ne pois jalkani kasvettua niihin liian suureksi! En vain enää saa survottua jalkaani kolmekutosiin, vaikka se ennen olikin se koko joksi ensisijaisesti jalankokoni aina ilmoitinkin.

 • Matkustelu. Ainahan sitä haluaa sellaista mitä ei vain voi saada. Parin viikon päästähän en raskauteni takia edes saa lentää, eikä tuota vapaatakaan ole sillä tavalla, että lomamatkalle tuosta vain lähdettäisi. Onneksi edessä kuitenkin siintää seuraavan vuoden syksy ja isomman porukan loma Italiassa. Siinä onkin haaveiltavaa, kun sekä kohdemaa, että muut järjestelyt (vuokrahuvilassa lomailu jne) ovat minulle aivan uusia ja tuntemattomia. En malta odottaa, että pääsen maistelemaan aitoa italialaista ruokaa!

 • Järkevä vaatekaappi. Tiedättehän, se sellainen jossa on kaikki itselle tarpeelliset klassikot, jotka ovat aina helposti yhdisteltävissä ja pieni määrä kauden uusia kivoja juttuja, joilla piristää peruspukeutumista. Sellainen aikuisen naisen vaatekaappi, sen olematta kuitenkaan tylsä.

 • Vaatehuone. Siitä olen haaveillut jo pitkään. Ihanasta tilasta, jonne saisin kerralla mahtumaan kaikki vaatteeni, kenkäni ja asusteeni siisteihin pinoihin hyllyille ja kauniisiin riveihin henkareille. Värikoordinaatio on tietenkin must ja riittävästi koreja ja lokeroita koruille ja asusteille. Aijai, sellaisen kun saisi joku kaunis päivä rakennettua vaikka jommallekummalle vintille, sen toisen haaveeni eli ompeluhuoneen viereen vaikka.
Näitähän riittäisi. Mistä te haaveilette juuri nyt?

3 kommenttia:

 1. Mulla on tällä kertaa isoisoiso haave! Tai oikeastaan toive. Että piparkakkutalon kuntotarkastus menis ok ja me voitas tehdä siitä kaupat ja muuttaa sinne nopeesti, eli peukut pystyyn :)

  Mitenkä masu ja mamma jaksaa?

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun kirjoitat taas! :)
  Ja katos hiljaa hyvä tulee! Jos saat heti sen ompeluhuoneen ja sen vaatekaapin, ni sit niistä ei voi enää unelmoida :D

  -kaima-

  VastaaPoista
 3. Maippi: Peukut on pystyssä! Toivotaan parasta! :) Masu ja mamma jaksaa hyvin, tänään vaan oli niin kova meno "herneellä" että itelle tuli ihan huono olo siitä pyörimisestä ;D

  Kaima-dear: Totta! Ja olishan se kurjaa jos kaikki haaveet toteutuis kerralla, kauhee vaiva taas keksiä uutta haaveiltavaa ;) On muuten taas pitkästä aikaa kiva kirjoitella - ihan into päällä kun olis niin paljon sanottavaa (tai siis hömppää jauhettavaksi, hehe) :) Oli kiva ilta eilen!

  VastaaPoista