perjantai 27. elokuuta 2010

Emma Burton ja digiprintti-wow!

Niinkuin hyvin tiedätte, rakastan shoppailua ja nykyään etenkin netti-sellaista. Tiedätte myös, että kulutan paljon aikaani muunmuassa Luisaviaroma.comissa. Siellä olen jo useamman kerran päätynyt ihastelemaan laukkuja, jotka ovat vaan niin kauniita, että melkein järki lähtee. Ja vieläpä sillä tavalla kauniita, että voisin hyvin kuvitella jopa itseni käyttämässä niitä, vaikka ovatkin järkevän mustan, harmaan tai ruskean sijaan - kukallisia!

Kun jälleen tänään jumituin noiden kukallisten laukkujen kohdalle, jäin ensimmäistä kertaa miettimään niiden suunnittelijaa. Emma Burton... kellot eivät soita, tuo nimi ei sano mitään. Oli pakko googlettaa. Eipä ihme ettei nimi ole tuttu, sillä kokoelma on virallisesti lanseerattu vasta vuonna 2009!

Digiprintti on vielä suhteellisen uusi juttu vaatetuksessa, mutta vielä uudempi juttu se taitaa olla asusteissa, kuten nyt näissä laukuissa. Mutta voi miten se onkin siihen sattuvaa! Itseäni miellyttävät todella kovasti juuri nämä yllä ja alla olevien kaltaiset, harmaaseen ja mustaan vivahtavat mallit, jotka piristäisivät kauniisti itselleni niin tyypillisiä mustavalkoharmaita asukokonaisuuksia. Minussa herännyt järkiekohippi jättää kuitenkin tällä kertaa kummatkin hankkimatta, vaikka Luisaviaroma kovasti yrittäisi alella niitä minulle tyrkyttääkin. Kiitos, mutta jatkan tätä kaukaa ihailua. Emma Burton, olet taitava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti