maanantai 14. kesäkuuta 2010

Päivä päivältä kauniimpaa...

Remontti etenee pikkuhiljaa. Salaojat laitettiin pari viikkoa sitten ja siitä lähtien talon reunustat ovat olleet syvillä kuopilla. Tänään mies on veljensä avustuksella asentanut sokkeliin patolevyä ja finnfoamia sen päälle eristeeksi. Viime perjantaina vanha etuovi vaihtui uuteen. Tässä molemmat vierekkäin. Ei tarvinne kertoa kumpi on kumpi.
Lasi-ikkunan puolipyöreä muoto sopii kivasti kuistin pyöreisiin ikkunoihin.

Kasvimaallakin on kasvu täydessä vauhdissa. Sunnuntaina söimme aamiaisella ensimmäiset salaatinlehdet tältä rakkaudella hoidetulta pikkupläntiltä. Hyvää oli. Pinaattikin rehottaa siihen malliin, että kohta pitäisi alkaa siitäkin jotain kokkailemaan. On vaan aika kummallista, että ainakin kaikki netistä löytämäni reseptit ovat lähes poikkeuksetta pakastepinaatille. Kuinka niitä sovelletaan tuoreeseen tavaraan?


Päivä päivältä kauniimmaksi pihaa tekevät myös kaikenmaailman kukat ja pensaat, jotka ovat yksi toisensa jälkeen alkaneet puhjeta kukkaan. Kaikista eniten minua ilahduttaa pihan perältä löytämäni juhannusruusu, jota en jostain kumman syystä ollut huomannut ennen kuin siihen puhkesi ensimmäinen kukka. Ihana! <3


Perunat ja porkkanat jäivät nyt tältä kesältä laittamatta, mutta laitetaan ne sitten ensi keväänä kun on taas enemmän aikaa...

ps. Yritän saada tällä viikolla tehtyä My life in music-juttuni loppuun. Mahtavia musiikkipläjäyksiä olenkin jo löytänyt, vielä muutamalta vuodelta uupuu... :) Voi että olisi hauska lukea muistakin blogeista samanlaisia ja saada kuulla lisää menneiden vuosien hittejä. Kaikkia kun ei kuitenkaan itse muista.

Pirteää viikon alkua taas kaikille! Kyllä sitä jaksaa puurtaa töissä kun miettii, että alle kaksi viikkoa ja pääsee juhlimaan juhannusta ja rentoutumaan yhdeksi ylimääräiseksi päiväksi. Tällaiselle, jolla ei kesälomaa ole tiedossa lainkaan, se on aikamoista luksusta.

2 kommenttia:

  1. Uusi ovi vaikuttaa huomattavasti tukevammalta kuin entinen. Mistähän muuten johtuu se, että nykyään kaikki rakennusmateriaalit tarjotaan valkoisina?

    VastaaPoista
  2. Ja sitä se onkin!

    Jaa-a, tuohon jälkimmäiseen en kyllä osaa sanoa, jotenkin se tuntui itsellekin ihan itsestäänselvälle että valkoisethan niiden uusien ovien on oltava. Trendien uhri?

    VastaaPoista