tiistai 22. kesäkuuta 2010

Miniarvonta juhannuksen iloksi!

Sattuipa jotenkin hassusti niin, että voitin Nelliinan blogissa vähän aikaa sitten järjestetyssä kisassa We Care Iconin kynsilakan. Vielä hassummin sattui sitten niin, että jostain kumman syystä niitä lähetettiin minulle parin viikon sisään kahdesti. En tietenkään tee mitään kahdella täysin samanvärisellä kynsilakalla, kun muutenkin lakkani ehtivät aina kuivua pilalle ennen loppumistaan, joten arvonpa toisen jotakin muuta ilahduttamaan.

Arvontaan voi osallistua tavalliseen tapaan kommentoimalla tähän postaukseen niin, että kommentin jättäjästä jää sellainen jälki, että myöhemmin pystyy huudella perään (siis nimimerkki, sähköpostiosoite jne). Olisi kiva jos kommentissanne kertoisitte vaikkapa vähän itsestänne tai kesäsuunnitelmistanne. Sitä kun blogissaan kertoilee aika paljonkin omasta elämästään, tuntuisi kivalle tietää, että minkähänlaiset ihmiset näitä juttujani mahtavat lukeakaan. Kommentoida saa toki osallistumatta arvontaankin ja halutessaan jutella tai olla juttelematta ihan mistä tahansa muustakin.

Osallistumisaika arvontaan on tästä päivästä alkaen sunnuntaihin keskiyöhön asti. :) Onnea arvontaan!
Arvonnan palkinto on siis tämä lakka, juuri tässä kuvassa näkyvässä sävyssä.

11 kommenttia:

 1. No osallistutaan nyt tähänkin arvontaan. Kesäsuunnitelmista sen verran että tarkoituksena mökkeillä miehekkeen ja 9kk vanhan Ahti-pojan kanssa. Poika vaan on sellainen täystuho että pitäisi olla silmät selässäkin. Nyt kun on oppinut nousemaan seisomaan niin vetää kaikki tavarat pöydiltä alas, kiusaa koiria ja kaataa niiden vesikupin noin 10 kertaa päivässä.Energiaa pojalla riittää, ja on huono nukkumaan, ei nuku joka päivä edes päiväunia :/
  mutta mitä sinun pikkuiselle kuuluu, onko oppinut uusia temppuja?

  VastaaPoista
 2. No tottahan onneaan pitää koittaa :)

  Mun kesäni sisältää hitusen opiskelua, mutta yritän ehtiä myös lomailemaan ja keräämään voimia, jotta syksyllä olisi puhtia tehdä ahkerasti gradua. On myös hurja hääkesä, kun keväällä olleiden omien lisäksi nyt juhannuksena juhlitaan veljen häitä ja heinä- ja elokuussa on tiedossa vielä parit kaverien juhlat.

  VastaaPoista
 3. Maikko: Kuulostaa niin tutulta nuo Ahti-pojan touhut ja tavat. Meillä Puntti oppi oikeastaan vasta päivähoidossa aloitettuaan, että hei päivällähän voi nukkuakin välillä. Sitä ennen unet olivat yleensä vain noin puolen tunnin pätkiä, nyt saattaa vetäistä 2,5-3 tunninkin unet kerran päivässä. Kävelemään meidän mussukka on oppinut ihan tässä viime viikkoina ja kaikki alle metrin korkeudessa sijaitsevat esineet on jo aikaa sitten nostettu ylemmäs. Paljon helpompaa kuin olla jatkuvasti hokemassa eitä (joka jokatapauksessa menee aina kuin kuuroille korville, varsinkaan äitiä ei totella, vaan eille nauretaan vaan). Hauskaa juhannusta teidän perheelle, meilläkin on suunnitelmissa mökkeilyä Itä-Suomessa! :)

  Katarimaria: Ihanaa kun on noin paljon häitä tiedossa! Itsekin osallistuisin mielelläni vaikka useampiin, mutta eipä ole kutsuja tipahdellut. Muista tosiaan lomaillakin välillä, kyllä sitä sitten jaksaa syksymmällä puurtaa! Ja sinulle myös ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 4. minäkin kokeilen jos vaikka kerrankin onnistaisi..

  minun kesäsuunnitelmani ovat melko avoimet. valmistuin koulusta tuossa keväällä ja vähän tarkoituksellakin jätin noiden töiden hakemisen, jotta saisin kesän pidettyä "hermolomaa".. eli akkujen latailua lähinnä tämä kesä. ja jos opiskelijahinnoilla yrittäisi päästä junalla muutamaa ystävää tapaamaan, siinähän ne suurimmat ;)

  VastaaPoista
 5. Oma kesä menee "pakotettuna" lomaillessa, kun ei töitä ole mistään löytynyt. Koitan kuitenkin ottaa ilon irti ja nauttia vapaapäivistäni mm. nukkumalla pitkään(viimestään kymmeneltä ylös), tekemällä koiran kanssa pitkiä lenkkejä, olemalla ystävien kanssa, lueskelemalla lehtiä, kirjoja ja blogeja, saattaapa jonkinlainen kotimaanmatkakin mahtua johonkin väliin :)

  VastaaPoista
 6. anna: Kuulostaa aika fiksulta vaihtoehdolta. Itsellä oli ainakin aika rankkaa silloin kun valmistumisen jälkeen aloitin samantien työt ilman mitään lomaa sinä kesänä. Tämäkin kesä menee kyllä ilman lomaa, mutta kestän sen kun tiedän olevani ensi kesän taas kokonaan lomalla. :)

  Minelli: Arpaonnea! :)

  Sinisilmä: Tiedätkö, kuulostaa aika ihanalta tuollainen lomailu, ei mitään turhia pakotteita vaan ihanaa olemista. Sellaisesta haaveilen kyllä aika kovasti. Olisipa ihanaa jos joskus ehtisi lukea, en muista koska viimeksi olisin lukenut kokonaisen kirjan!

  VastaaPoista
 7. Moi, oon siun sisko. Kesäsuunnitelmiin kuuluu määkiminen mäellä, koska siitä saa kumma kyllä rahaa.

  VastaaPoista
 8. Kesäsuunnitelmiin kuuluu töitten teko niin kauan että alkaa loma elokuussa :)

  VastaaPoista
 9. Moi sisko, hyvä homma. Luulen, että määintä on ehkä mukavampaa kuin suriseminen. Ei varmaan satu kurkkuun samalla tavalla. Huomenna nähään! :D

  Susu: Elokuu onkin ihan mahtava lomakuu, ainakin minusta tuntuu että viime kesinä parhaat säät on sattunu just elokuulle! :)

  VastaaPoista
 10. Mäpäs osallistun myös, ku näin kesäisin tuppaa noi vaaleat (ja kirkkaat) kynsilakkasävyt viehättämään talven tummia suosikkeja enemmän. Eilen oikein repäisin ja lakkasin kynnet hempeän vaaleanpunaisella glitterlakalla, jonka sain joskus äitiltä. Kovin moni ei tosiaankaan osais hempeää pinkkiä muhun yhdistää.:D

  Niin, ne kesäsuunnitelmat. Mulla on töistä vapaa kesä (köyhistelyä, hah) eli oikeastaan vaan jotain kouluhommia pitäis jaksaa tehä, vapaalla aikataululla niitäkin. Heinäkuun lopun Qstockiin eli Oulun kaupunkifestareille on liput jo hommailtu eli livemusiikkia tulee sitten parina päivänä kuultua, jo kolmantena vuonna perkkäin:) Jossain välissä suuntaan pesueineni sinne Lahteen sukuloimaan ja Sysmään mökkeilemään. Kesä ilman mökkireissua ei oo yhtään mistään kotoisin! Harmittaa hirveästi, ettei sinne ny jussiksi pääse, ku matkaa on täältä Oulusta aivan liikaa...

  VastaaPoista