keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Juhannuskakku

Yksi juhannuksen ihanimpia herkkuja (ainakin omasta mielestäni) on makeita ja mehukkaita mansikoita pursuava kakku. Jos perinteinen kermakakkuversio tympii, kannattaa kokeilla tätä hyydykekakkua, jota tein itse viikko sitten työtiimini kesäillanviettoon. Kakun saamista kehuista päätellen tätä uskaltaa suositella muillekin. Sen lisäksi että kakku oli hyvää, se oli myös helppo ja nopea valmistaa (siis poislukien tietenkin tuo hyytymisaika). Njam!

2 kommenttia:

  1. Tätä täytyy kokeilla :) Ohjetta on tosin hieman haastava lukea, kun se on kirjoitettu niin pienellä printillä.

    VastaaPoista
  2. :) Kuvaa klikkaamalla sen saa hieman suuremmaksi! Toki fontti on silloinkin vielä aika pieni, mutta helpottaa edes vähän.

    VastaaPoista