torstai 6. toukokuuta 2010

Mintyfresh

Kävimme tänään Puntin kanssa hoitamassa päivähoidon aloittamiseen liittyviä sopimusasioita (kyllä! Puntilla on vihdoin ja viimein paikka perhepäivähoitajalle, jipii!). Liikkeellä oltiin rennoissa ja mukavissa releissä, Puntti taas farkkuhaalareissaan ja mutsi uusimmissa farkuissaan ja tunikassa, kuten kuvasta näkyy.
toppi Gina Tricot, tunika ja farkut H&M, tossut Converse, kaulakoru JC, sormus lahja LuShae Jewelryltä (juttua siitä myöhemmin)

Itse tykkään kovasti tämänpäiväisistä kuteistani, sopivasti rentoutta ja rähjää, yksinkertaisuutta muttei silti tylsää ja värien puolesta ihanaa raikkautta. Vielä kun olisi mintunvihreällä lakatut kynnet, niin avot! Harmi vaan, että vapusta varisseet rähjäkynnet eivät ihan aja asiaa. Mutta olivat ne silloin viikko sitten vielä ihan hienot:
Jep, trendikkäästi kaksiväristä!

Hassusti siinä kävi tänään niin, että oikeat asiat hoidettuamme eksyimme Puntin kanssa Trioon. No kauaa emme siellä Puntin hermoromahduksen (tai sitten se oli ihan vaan tavallinen väsy) takia viihtyneet, mutta sen verran kuitenkin, että sain Gina Tricotsta napattua kaksi kivaa alelöytöä, molemmat vain 2,90€. Enhän minä oikeasti tällä hetkellä tarvitsisi varmastikaan yhtään uutta vaatekappaletta, mutta tällä kertaa hinta oli niin kovin houkutteleva. Ja en epäile yhtään, etteikö näille tulisi käyttöä:

Saldo:
Vaatteet: 23 kappaletta, 346,10€
Kengät: 8 paria, 267,41€
Asusteet: 4 kappaletta, 38,02€
Laukut: 1 kappaletta 114€
Korut: 4 kappaletta 23,75€
Yhteensä: 40 tuotetta, 788,28€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti