torstai 6. toukokuuta 2010

LuShae

Sain pari viikkoa sitten aika mukavan yhteydenoton sähköpostiini. Sarah LuShae Jewelryltä kirjoitteli minulle Australiasta asti, josko haluaisin pientä lahjaa vastaan tehdä postauksen heidän yrityksestään. Minä kirjoittaisin oman arvosteluni ja vastineeksi saisin valita minkä tahansa korun heidän nettikaupastaan. Valikoiman selattuani totesin, että tällainen vaihtokauppa olisi oikein mieluisa.

Suurin osa valikoimasta on sen verran näyttävää ja fancyä, ettei se oikein istu omaan tyyliini. Kuitenkin niistä vaihtoehdoista jotka omaan tyyliini passasivat, sain aiheutettua itselleni jopa valinnanvaikeuspulman. Loppujen lopuksi päädyin kuitenkin tähän makeaan mustakiviseen sormukseen. Harmi vain, että arvioin kokoni väärin, ja koon 8 sormus pyörii peukalossakin. Onneksi pienellä puristuksella pystyn kuitenkin pitämään sormusta keskisormessani.

Toimivuudeltaan LuShaen Nettikauppa vaikuttaa oikein mallikkaalta. USAssa sijaitsevalta varastolta lähtevät korut on hyvin pakattu ja saapuvat niin nopeasti kuin noin pitkältä saapuvien tavaroiden voi olettaakin saapuvan, siis parissa viikossa. Maksuista en tiedä, sillä en itse joutunut niiden kanssa pelaamaan, mutta eiköhän ne ole ne perinteiset luottokortit minkä kanssa pärjää.
Myös korun laatu vaikuttaa yllättävän hyvältä. Aitoja kiviä ja timanttejahan nämä eivät ole, mutta ainakin tässä sormuksessa käytetty metalli on painavaa ja laadukkaan tuntuista. Käyttöhän sen tietenkin vasta kertoo, että mikä se laatu oikeasti on, mutta eivät nämä tosiaan mitään pääsiäismuna-kamaa ole.

Jos korut, ja varsinkin näyttävät sellaiset, kiinnostavat, kannattaa käydä vilkaisemassa valikoima läpi. Hinnat nettikaupassa ovat dollareissa, joskaan en ole varma ovatko ne USAn vai Australian. Koska Sarah erikseen pyysi, linkkaan tähän vielä LuShaen promise rings-osioon. En kyllä itse olisi koskaan suostunut feikkikiviseen kihlasormukseen, mutta kai ne joillekin käyvät nekin. Ei vai hetkinen, onko tämä se vieläkin älyttömämpi keksintö, joka ei olekaan kihlasormus vaan joku epämääräinen lupausjuttu. Ääh, perusluterilainen Yummy ei nyt ymmärrä.

No anyway, kokeilkaa itse ja tulkaa kertomaan hyvät/huonot kokemuksenne!

2 kommenttia:

  1. Neitsyyslupaussormus =)

    VastaaPoista
  2. Wau, ai että mä oon fiksu. No, aina ei voi kaikkea tietää.

    VastaaPoista