sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Viime aikoina on vietetty niin mukavia ja kiireisiäkin päiviä, että blogiparka on jäänyt täysin paitsiolle. No, välillä on keskityttävä ihan oikeaankin elämään, että riittää taas puhtia kirjoitella tännekin kuulumisia. Mutta olipahan mukava vappu! Siskoni perhe oli meillä muutaman päivän vierailulla ja heidän lisäkseen saimme perjantaina iloksemme myös miehen veljiä parempine puoliskoineen. Syötiin hyvin, juotiin hyvin (toiset todella hyvin) ja mikä tärkeintä, vietettiin aikaa yhdessä.

Vaikka sain kuin sainkin tukkani kiharrettua haluamallani tavalla, meikattua ihan kivasti ja jopa puettua jotain muuta kuin verkkarit, en tietenkään saanut tätä harvinaislaatuista tapausta ikuistettua kameraan asti. Blogini otsikon täydennysteksti muotia, mutsiutta ja muuta mukavaa alkaa pikkuhiljaa tuntua aika epäuskottavalle... Multaa, matoja ja puutarharyynäystä olisi kai viime viikkoina ainakin ollut huomattavasti osuvampi. No, sovitaan vaikka niin, että viime aikoina on ollut enemmän tätä muuta mukavaa ja varsinkin vaateaiheisiin palataan varmasti puolentoista viikon (apua!) päästä, kun palaan töihin ja jokapäiväinen vaatepähkäily ja laittautuminen todella alkaa.

Voin kertoa, että pukeutuminen onkin ehkä ainoita asioita, jotka töihin lähtemisessä tuntuvat mukavalta. Toinen on työkaverit. No, on se itse työkin ihan mukavaa, mutta silti. Teen joka päivä vaan kovempaa ja kovempaa surutyötä, vuodatan salaa kyyneliä Puntin niskaan ja toivon että aika kuluisi nämä viimeiset päivät toooodella hitaaasti. Samalla yritän nauttia näistä ihanista päivistä yhdessä, olla enemmän Puntin kanssa ja jättää kotityöt niille hetkille kun suloinen möhömahani nukkuu.

Mutta eiköhän tämäkin asia, niinkuin kaikki muutkin tässä elämässä, ole sitä sorttia joka ajan kanssa asettuu. Niin kuin minä totuin olemaan kotiäitinä, totun minä varmasti olemaan myös työ-ja kotiäiti. Punttikin tottuu varmasti, ja on se vaan niin ihana mussukka ettei sille voi antaa kuin hyvää ja hellää hoitoa, olipa sen hoitajana sitten kuka hyvänsä. Sillä hoitajastahan me ei edelleenkään tiedetä, voitteko uskoa! Meillä ei ole aavistustakaan pääseekö Puntti perhepäivähoitoon vai päiväkotiin ja minne päin Lahtea. Ja hakemuksen olemme hoitopaikasta jättäneet kuitenkin jo tammikuussa... Ei hermostuta yhtään, ei.

Toivottavasti kaikilla muillakin oli mukava vappu! Se on nyt sitten viimeistään kevät! Jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti