keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Hej taas

Onpa ihanan aurinkoinen päivä pitkästä aikaa. Vai onko siitä edes niin pitkä aika? Jotenkin nuo sateiset ja harmaat päivät kuluvat vaan niin hitaasti, että tuntuu siltä kuin viimeisin kaunis päivä olisi ollut joskus viikko sitten. Vaikka ei kai siitä niin kauaa ole.

Tekee taas kovasti mieli lähteä ulos pihahommiin, mutta vielä en ole sainut laiskaa ruhoani ulos asti raahattua. Sen sijaan olen katsonut taas yhden jakson Beverly Hills 90210aa Puntti sylissäni nukkuen, poltellut vanhaa parkettia kellarin puuhellassa, kuunnellut Spotifystä Top Track-listaa ja tajunnut etten tiedä tämän hetken hiteistä mitään, tiskannut ja sovitellut varmaankin jokaikistä mustaa vaatekappaletta kaapistani yrittäen löytää sopivaa asukokonaisuutta lauantaisiin hautajaisiin. Se ei olekaan niin helppoa kuin luulin. Kaapissa on kyllä paljon mustaa, mutta hautajaiskelpoiset mustat ovatkin aika vähissä.

Mekkoja olisi kaksi, mutta toinen on trikoinen ja siksi liian arkinen, toinen taas on mustaa satiinia ja aivan liian cocktail/pikkujoulumekko ollakseen tarpeeksi säädyllinen hautajaisiin. Mustien hameiden määrä kaapissani on 0, muita alaosia löytyy lähinnä legginsien muodossa. Näyttää siltä, että aiemmin keväällä Hennesin alesta ostamani porkkanahousut tulevat nyt tarpeeseen. Vaikka yläosiksi kaapistani ei löydy kuin arkiset t-paita ja neuletakki, saan ne varmastikin asustettua juhlavammiksi.

Tuntuu kummalliselle, että vaikka yleensä paljon mustaa käytänkin, kokomustien asujen sovittelu on tuntunut jotenkin todella ahdistavalta. Tekisi mieli livauttaa edes pieni kaista valkoista johonkin väliin. Mutta ei kun ei. Tässä kohtaa menee etiketti ja hyvät tavat omien mieltymysten edelle. Hautajaiset ovat kuitenkin hautajaiset, olivatpa ne kuinka keväiseen aikaan hyvänsä.

Mutta jokohan nyt saisin itsestäni irti pukea itseni ja Puntin ja mennä ulos nauttimaan auringonpaisteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti