keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Pidennyksistä, osa 3

Tänään valmistuneen lopputuloksen näittekin jo, mutta hehkutetaan nyt vielä parin kuvan voimin, että miten ihana se tukka nyt onkaan:
Voilá!

Jotta en itsekin unohtaisi, niin tässä vähän viime päivinä opittua asiaa pidennyksistä ja niiden hoidosta:
 • Pesu: Hiukset pestään mahdollisimman miedoilla aineilla 2-3 kertaa viikossa. Vältetään erityisesti syväpuhdistavia ja rakennekorjaavia tuotteita, jotka voivat tehdä hallaa teipeille. Niinkuin ei muulloinkaan, tukkaa ei harjata märkänä vaan availlaan hellävaraisesti sormin ja harjataan vasta kuivana.
 • Harjaus: Luonnonharjas on pop. Itse en sellaista vielä tänään löytänyt, joten ennenkuin saan harjan ostettua lainaan tukan sukimiseen Puntin vauvaharjaa. 
 • Muotoilutuotteet: Myös muotoilussa kannattaa käyttää mahdollisimman mietoja ja kosteuttavia tuotteita ja välttää alkoholipitoisia ja tuuheuttavia tuotteita.
 • Muu hoito: Yötä vasten tukka on hyvä letittää löyhälle letille. Näin kutrit pysyvät paremmin ojennuksessa, eivätkä pääse niin helposti takkuuntumaan.
Jos jollakin on antaa vielä lisävinkkejä pidennysten hoitoon, niitä otetaan lämmöllä vastaan. Erityisesti pidennyksille sopivat pesu-ja muotoilutuotteet kiinnostavat, sillä en ole niitä sen kummemmin ehtinyt vielä hankkimaan. Ja mistäköhän löytäisin kunnollisen luonnonharjasharjan?

7 kommenttia:

 1. On se gyl vaan sit hiano! Ja niin on tuo kuggameggokin.

  VastaaPoista
 2. Mä oon siis miettiny ottaa kans pitkikset tai sit vaan leikkaan kaljuks. T:JJH

  VastaaPoista
 3. Sisko: Eigs ooggi!

  Veli: Kannatan kaljua.

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis ja luonnollinen lopputulos :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniit!

  (lisään blogisi linkkilistalleni)

  VastaaPoista
 6. Onhan noita luonnonharjas harjoja ihan marketeissa, itse oon aina omani jostain prismasta tai cittarista ostanu. Oon todennu pidennyksille hyväksi sarjaksi ainakin goldwellin moisture sarjan, ylipäätään kaikki kosteuttavat ja silottavat on hyviä. Kerasilk sarjaa myös suositellaan pidennyksille, onkohan se nyt kerastasen? Ite käytän tigin headshottia,joka on ihan hyvä. Jotkut myös vannoo markettituotteiden nimeen, niissä kun on pidennyshiusta silottavaa silikonia. Itse olen kuitenkin todennut kampaamotuotteet paremmiksi.

  VastaaPoista
 7. Lilou: Kiitos! Yllätyin itsekin miten hyvin väri ja pituus sopivat omaan tukkaani. :)

  Magia: Kiitos, kiitos. :) Ja lisää vaan, kiva juttu!

  Maikko: Täytyykin pitää silmät auki seuraavalla kauppareissulla. Lähi-S-marketista en harjaa vielä löytänyt, mutta jospa sitten vaikka Prismassa tärppäis. :) Ja kiitos noista tuotevinkeistä, ne tulevat oikeasti tarpeeseen. Itsellä kun on suihkunurkassa nyt vaan Tigin Dumb Blondea, jota kampaaja suositteli välttämään ja kaikki hiuslakkanikin ovat tuuheuttavia, eli juurikin niin vääränlaisia kuin voi olla. Kai...

  VastaaPoista