torstai 1. huhtikuuta 2010

I'm baa-aack!

No moro vaan. Ajattelin tulla muutaman rivin heittämään, että lähipiirikin tietää meidän olevan hengissä ja ihan melkein normaalissa arjessa kiinni. Sunnuntaista asti päivät ovat olleet sellaista myrskyä ja myllerrystä, että hyvä jos ollaan muistettu syödä (hyvin harvinaista minulle). Muutto on kuitenkin nyt onnellisesti ohi ja tavarat alkavat pikkuhiljaa löytää omat paikkansa. Siivoamiset nyt ovat hieman vielä vaiheessa, sillä eihän tällaista omakotitaloa nyt hetkessä jynssää, varsinkin kun Puntti roikkuu koko ajan lahkeessa kiinni. Onneksi lähimummi - ja pappa ovat olleet vähän hoitoapuna ja olen edes keittiön saanut puunattua käyttökelpoiseen kuntoon. Huh. 

Mutta on täällä vaan mukavaa. Aamupalalla saa katsella keittiön ikkunan takana temmeltäviä oravia, saunoa miehen putipuhtaaksi jynssäämässä saunassa ja lähteä vaunulenkille helposti ilman hississä tai porraskäytävässä tempomista. Ja hitsi vieköön täällä on hiljaista. Kotikadullamme ei tunnu liikkuvan koskaan ketään. Ikkunaripustuksista päätellen se ei ole mikään ihme, harvemminhan ne mummelit ulkona liikkuvat. Varsinkaan autolla.

No mutta, koska puuhaa riittää, jätän jorinat tällä kertaa tähän. Kivemmin aihein sitten jossain välissä, kunhan löydän aikaa. Se on nimittäin näinä päivinä kortilla se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti