perjantai 23. huhtikuuta 2010

I like big butts and I cannot lie...

Vaikka oikeasti, isojakin pyllyjä enemmän tykkään seuraavista asioista:

pitkät tunikat, rennot neuleet
musta, valkoinen, raidat
minimittaiset alaosat, shortsit
pillifarkut, risainen ja haalistunut denim

Ja kun kerran edellämainituista asioista tykkään, annoin uuden kodin näille kuvissa esiintyville niiiin-minunnäköisilleni vaatteille. Hittoon hippeily - se kukkapaita lähti takaisin Hennesille. Kuten myös ne paisley-kuvioiset bikinit, joista taisin kirjoitella jo tammikuussa. Ei sille vaan voi mitään jos lärpäkkeet peittävät hinkeistä vain puolet. Härskille näyttää. Ja koska se ei nyt ole kauhean toivottu efekti, niin pois vaan. Kai sitä jostain mammaliiviliikkeestä löytyy jotkut maailman tylsimmät ja epätrendikkäimmät jättibikinit, joihin minäkin mahdun. Jipii vaan.

Saldo:
Vaatteet: 21 kappaletta, 340,30€
Kengät: 8 paria, 267,41€
Asusteet: 4 kappaletta, 38,02€
Laukut: 1 kappaletta 114€
Korut: 4 kappaletta 23,75€
Yhteensä: 38 tuotetta, 783,48€

3 kommenttia:

 1. höpöhöpö, nyt surkuttelu sikseen. tiedän kyllä tunteen kun henkan liiveistä ja bikiineistä ei edes molemmat kupit peittäisi toista rintaa :D käy kurkkaamassa changen biksumallisto http://www.change.com/fi/mallisto/swimwear/spring2010/ liivit on ainakin tosi hyviä ja ihan kohtuuhintaisiakin (ja kun liittyy kanta-asiakkaaksi, niin saa kaikesta -20%), samoin noissa bikiineissä näytti olevan vaikka mitä ihanuuksia. eikä todella mitään mammamalleja :D itsekin tekisi mieli hankkia, vaikka rantsuilut joudun kyllä passaamaan kun ei iho kestä aurinkoa viittä minuuttia kauempaa.

  VastaaPoista
 2. No olenpa urpo! Olen kyllä Changesta ostellut liivejä ja ihan kanta-asiakaskin, mutta eipä tullut mieleen, että kyseiseltä puljulta löytyisi myös bikinejä (ja kivojakin vielä - kiitos linkistä)!

  Liivit ovat kyllä tosiaan olleet hyviä - siis riittävän isoilla kupeilla, mutta tarpeeksi pienellä ympärysmitalla varustettuja. Ja edullisiakin vielä, joten otanpa ihan tosissani vinkistä vaarin ja suuntaan seuraavan kerran Aleksilla pyöriessäni Changen suuntaan.

  Kiitos Anna!

  VastaaPoista
 3. itsekin olen tykännyt noista liiveistä. ovat erikoisliikkeiden hinnoissa katsottuna sieltä kohtuullisemmasta päästä ja oikeasti aika laadukkaita ja tukevia, vaikka sen kupin joutuukin ottamaan sieltä asteikon yläpäästä. biksuja en ole testaillut, mutta uskoisin että aika samoilla kaavoilla tehdään.. kerro sitten kokemuksista vaikka loppukesästä ;)

  VastaaPoista