perjantai 2. huhtikuuta 2010

Huilitauko

Äiti ei nyt jaksa puunata ja touhuta. Äiti tarvitsee hetken tyhjäpäistä turhuutta. Niinpä hän nappaa Nelliinalta slämärikyselyn ja keskittyy vähän aikaa tyttömäiseen hölmöilyyn.

1. Kuinka kauan tarvitset aamulla aikaa laittautumiseen?
Tällaisina kotipäivinä, jolloin tarkoitus ei ole lähteä mihinkään, riittää minulle mainiosti ne viisi minuuttia joiden aikana ehdin harjata hampaat ja pestä kasvoni sekä sipaista hiukset pois tieltä nopealle suttunutturalle. Työaamuina ja silloin kun olen menossa ihmisten ilmoille, meneekin sitten ehkä vartti enemmän, että saan meikattua ja laitettua hiukset kivemmin.
2. Tyttömäisin tapasi?
Tyttöhömpän tuijottelu telkkarista (=The Hills, The City, Anna ystävämme ja muut sellaiset ohjelmat joita mies ei vaan käsitä), autossa istumiseen kuluvan ajan hyötykäyttö kynsiä viilaamalla ja tietenkin se, etten koko perheen ollessa liikenteessä suostu auton rattiin. Kun se vaan tuntuu niin hölmölle, että mies istuu kyydissä.

3. Lempihajuvesi?
Ihastun aina uusimpaan Escadan kesätuoksuun, niin ällöjä ja makeita kuin ne monen muun mielestä ovatkin.

4. Monetko kengät omistat?
Enpä muuten yhtään tiedä. Luulisin, etten mitään aivan kauheaa määrää kuitenkaan. Voisikin vaikka suorittaa laskennan tässä joku päivä kun alan purkaa muuttokuormasta kenkälaatikoita (no hei, en todellakaan ole jaksanut vielä purkaa kaikkia kamoja, sitäpaitsi niitä varten pitäisi vielä siivota pari komeroa).
5. Käytkö kirpputoreilla?
Käyn, ja jos aikaa olisi, kävisin vieläkin enemmän kuin nyt.

6. Ajatko isin ostamalla autolla?
No en todellakaan. Isi ajaa omallaan ja minä ajan minun ja mieheni yhteisellä. Siis, silloin kun on pakko. Paljon mieluummin istun sen automme kyydissä kuin ratissa. Voi paljon kätevämmin lukea lehtiä ja viilata kynsiä siinä samalla... :)

7. Nauhoitatko Salatut Elämät?
No hei, myönnän! Yummymummy <3 roskatelkkari, ja koska tuohon aikaan olen usein keittelemässä Puntille iltapuuroa, menee salkkarit myöhempää katselua varten boksille.
8. Päivittäiset kauneusrutiinisi?
Ihan päivittäistä ei ole muu kuin itseni puhtaanapito. Kotona himmaillessa en meikkaa, enkä usein jaksa hiusharjaankaan tarttua.

9. Kuinka usein ostat uusia vaatteita?
Välillä enemmän ja välillä vähemmän. Vaatteiden osto tuntuu menevän vähän kausittain, toisinaan on palava halu saada jotain uutta kivaa ja toisinaan taas löytää omasta kaapista hienoja uusia yhdistelmiä.

10. Hesari, Seiska vai Cosmopolitan?
Näistä valitsen Seiskan, johon on aina yhtä hauskaa tarttua Mikkelissä mummin ja papan luona käydessä. Hesarin sijaan ottaisin paikallisemman Etlarin ja Cosmopolitanin työntää samantien paperikeräykseen. Yäk.

11. Onko seinälläsi yhtään miespuolisen henkilön kuvaa?
Jos olisimme niin pitkällä, että kuvia olisi ehditty seinille ripustella, niin kyllä sieltä miehen ja Puntin kuvia löytyisi. Että joo, vaikka eipä tällä kysymyksellä alunperin ehkä ihan tätä kysytty. :)

12. Millainen on vaatekaapisi?
Hakee vielä paikkaansa, mutta sitten kun se on olemassa niin se on äärimmäisen siisti ja tarkassa järjestyksessä.

13. Entä karkkihyllysi?
Läskeillä on karkkihylly. Koska en halua tulla sellaiseksi, ei myöskään karkkihyllyä tule.

14. Panostatko sisustukseen?
Ainakin yritän. Tykkään rempata ja laittaa kotia ja nyt odotam sormet syyhyten, että koska pääsemme aloittamaan ensimmäiset hommat täällä.

15. Oletko porukassa yksi pojista vai kikattava huomionhakuinen tyttö?
No en kumpikaan. Poikaa minusta ei saa tekemälläkään, mutta en myöskään ole huomionhakuinen kikattelija. Saisko olla vaan normaali nuori nainen, joka osallistuu keskusteluun jos aihe kiinnostaa ja muuten kuuntelee kiltisti?

16. Alusvaatemakusi?
Simppeliä ja sievää.

17. Onko mätsäys tärkeää?
Jossain määrin joo, mutta sen kanssa ei saa mennä liiallisuuksiin tai näyttää naurettavalta.

18. Millainen on ystäväpiirisi?
Pieni mutta rakas. Valitettavan kaukana täältä.

19. Vietättekö tyttöjeniltoja?
Jos he vain lähempänä asuisivat, niin varmasti viettäisimme.

20. Mikä biisi soi tällä hetkellä?
Ei mikään. Ainoa mitä kuulen, on koneen hurina ja Puntin pienet höpöttelyt kun se puuhailee tuossa vieressä leluinensa.

21. Otatko aurinkoa, käytkö solariumissa, tyydytkö itseruskettaviin vai menetkö valkoisena kesät talvet?
Solariumissa en enää käy havaittuani se aiheuttavan minulle epämääräisiä luomia, jotka olisi tarkoitus muuten mennä tarkistuttamaan. Kesällä olen pahis ja grillaan tilaisuuden tullen itseäni oikein antaumuksella. Silloin tällöin läträän myös purkkien kanssa, mutta varsinkin näin talvisaikaan olen ihan hyvillä mielin kalpea.

22. Unelmasi olisi työskennellä vaate- tai kenkäkaupassa, sisustussuunnittelijana, muotisuunnittelijana, lentoemäntänä tai pr-hommissa?
Vaatesuunnittelija on lapsesta asti ollut unelma-ammattini ja sitähän jo olenkin. Aika onnekasta!

23. Tykkäätkö timanttikorvaisista näteistä pojista, epäsiisteistä rokkareista vai maailmaa mielenosoituksilla parantavista hipeistä?
Tykkään omasta kullastani, joka välittää siitä miltä näyttää, muttei silti iskisi korviinsa mitään nättipoika-timantteja. Ja se on justiinsa ihana niin.

24. Kuinka paljon omistat vaatteita?
Hyvinä päivinä niin, että on ihan valinnan varaa, huonoina päivinä minulla ei taas ole kaapissa yhtään mitään. Aika tavanomaista tällainen, kai...

25. Käytkö manikyyrissä/pedikyyrissä?
En ole koskaan käynyt, mutta olisihan se kiva joskus itseään sellaisella hemmotella.

26. Käytätkö koruja?
Jos en muuta, niin yleensä minulla on aina korvissani mieheltä lahjaksi saadut pienet timantit, ranteessa nomination ja nimettömässä tietenkin ne rakkaimmat koruni. Aika usein sonnustaudun näiden lisäksi vielä pitkillä kaulakoruilla ja rannerensseleillä.

27. Onko suklaa apu ongelmaan kuin ongelmaan?
No ei. Se ei auta kuin menkkaärsytykseen, muihin ongelmiin vastaa paremmin jättisäkki sipsejä dipin ja irtokarkkimäjäyksen kera. Ne syötyään on niin paha olo, ettei muita murheita jaksa edes ajatella.

28. Jutteletko parhaalle ystävällesi päivittäin?
En. Olen ylipäätään todella huono pitämään yhteyksiä kehenkään. Äidille ja siskolle nyt soittelen vähän useammin, mutta muuten olen äärimmäisen laiska ottamaan luuria käteen ja kysäisemään, että mitä kuuluu. En myöskään useimmiten jaksa soittaa takaisin jos huomaan jonkun soittaneen, ja mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän olen alkanut inhota tekstiviestejä. Siis en todellakaan jaksa alkaa näpytellä jotain tyhjänpäiväistä asiaa joka hoituisi kymmenen sekunnin puhelulla.
29. Teetkö heräteostoksia?
Toisinaan. Useimmiten kuitenkin aika hyviä sellaisia.

30. Oletko koskaan ollut seksikutsuilla?
En, eikä kyllä kiinnostaisikaan.
 
No niin, jaksaisikohan sitä nyt taas vähän jatkaa puunailujen parissa. Jos saisi vaikka yläkerran komeroita siivottua vaatteita varten.

1 kommentti:

  1. On sulle täällä tyttöjenilta/tyttökaveri ehdokas Lahdessakin, kun vain pyydät :)

    -mukkulan mutsi-

    VastaaPoista