keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Yummy Mummy suosittelee: Lahden hierojakoulu

Mikä voisi olla väsyneelle ja "pienen" (12-kiloinenko pieni?) poikavauvan kantelulla ja nostelulla selkänsä kipeyttäneelle äidille parempaa hemmottelua kuin hieronta? En usko, että kovinkaan moni asia. Kun sitä saa vielä miellyttävissä uusissa tiloissa, ammattimaisin ottein ja 50 minuuttia 18 eurolla, ei äiti voi olla muuta kuin tyytyväinen.


Tämä ei ole maksettu mainos, vaan kehunpahan ihan oikeasti hyvää ja edullista palvelua. Jos hieronta kelpaisi (ja kenelle muka ei?), kannattaa tutustua Lahden hierojakouluun. Opiskelijahieronta on todellakin hintansa väärti, oma selkäni on eilisen käsittelyn jälkeen kuin uusi ja päätäkään ei ole särkenyt kun niska ei ole enää jumissa. Ihan harmittaa, että muuttaessamme tuolla käynti ei olekaan sitten niin helppoa ja nopeaa. Nyt kun pulju on vielä melkein meidän kulmilla. No, onneksi auto on keksitty.

2 kommenttia:

  1. hei, hyvä kun kerroit kokemuksistasi tästä hierojakoulusta. juuri tänään kuulin, että mun oma hieroja on muuttamassa, niin hätäännyin että minne sitä sitten menisi hierottavaksi.

    VastaaPoista
  2. Kannattaa kyllä tosiaankin käydä ainakin kokeilemassa tuolla! En usko että Lahdessa kovinkaan monessa paikassa saa hierontaa tuohon hintaan. :) Toivottavasti paikan sijainti on sulle sopiva, oikeasti harmittaa että osoite on kohta ihan toisessa suunnassa.

    VastaaPoista