maanantai 8. maaliskuuta 2010

Smart stuff for a dumb blonde

On joitakin asioita, joiden kanssa ostopäätöksen tekeminen on harvinaisen hankalaa. Sitä saattaa jopa vuosien ajan pohtia, että raaskisiko sitä, tai viitsisikö, uskaltaisiko ehkä. Niitä ihastelee joka kerta kaupassa käydessään, mutta päätyy kuitenkin siihen, jonka on ennenkin tottunut ostamaan. Minulla näitä ostoksia edustavat usein vähän hintavammat hius-ja muut kosmetiikkatuotteet. En tiedä mikä siinä on, että on valmis maksamaan farkuista, joita käyttää keskimäärin kerran viikossa, sanotaan nyt vaikka sata euroa, mutta sitten kitsastelee sellaisten asioiden kanssa, jotka saisivat päivittäin näkyvillä olevan naaman ja hiukset parempaan kuntoon.

Viikonloppuna sain kuitenkin aikaiseksi toteuttaa yhden kauan ajatuksissa olleen ostoksen - elämäni ensimmäiset Tigit. Hiukseni ovat kaiken väsymyksen, stressin ja piiitkän leikkausvälin johdosta kuivahtaneet ihan uskomattomaksi korpuksi ja markettikamoista ei enää tuntunut olevan apua, joten näillä perusteilla annoin itselleni luvan panostaa kunnon tuotteisiin. Ostopäätöksessä auttoi myös mies, joka kirjaimellisesti tönäisi minut sisään liikkeeseen ja kuin tueksi valitsi itselleenkin Tigin muotoilugeeliä.

Ja tukka tykkää! Ajankohtaan sopivasti tuotteet tuoksuvat aivan pääsiäisnameille ja ainakin ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuntuvat sopivan hiuksilleni vallan mainiosti. En kuitenkaan aio ladella ehdottomia ylistyksiä yhden kerran perusteella, vaan kerron enemmän vasta kun tuotteet ovat saaneet vähän käyttöä alleen. Mutta sen voin sanoa, että tuoksu on yummy! 
Onko teillä jotain tiettyjä juttuja, joiden ostamisen kanssa jahkailette?

2 kommenttia:

  1. No just noi samat kalliimmat kosmetiikka ja hiustuotteet. Tigit tilaan nykyään ulkomailta,niin hinta ei kirpaise niin pahasti.

    VastaaPoista
  2. Höh, eipä ole itselle tullut mieleenkään, että olisin tilaillut noita ulkomailta. Olisiko vinkata jotain hyvää/edullista ostopaikkaa? :)

    VastaaPoista