torstai 18. maaliskuuta 2010

Puutarhurin pukineet

H&Mn The Garden Collection sai tämänkin tulevan puutarhurin innostumaan, ja jälleen kerran tekemään "pikku" tilausta (no, tarkoitus ei taaskaan ole rohmuta kaikkea, vaan pitää vain kivoimmat jutut). Villiinnyinpä ihan niin kovasti, että tein jopa pikku kollaasin siitä, kuinka noita tilaamiani pukineita voisin käyttää:

Kukkapuskissa möyriessäni pukisin rusketusta (tottakai aina silloin kun teen puutarhahommia on ihana hellepäivä!) maksimoidakseni hihattoman topin ja söpöläiset shortsit - aurinkolasit auttaisivat näkyvyydessä ja kumpparit ja lapio nyt kuuluvat luonnollisesti asiaan. Puskien paraatikuntoon saattamisen jälkeen heivaisin multaisen toppini ja vetäisin päälleni nätimmän yläosan ja kevyemmät kengät. Ja ihailisin viherpeukalokätteni jälkiä... Ahh. Kuinka helppoa ja hyvännäköistä?

Kylläpä näillä mielikuvilla on kiva leikitellä. Oikeasti kuitenkin ryynään ensi kesän pihalla ikivanhoissa verkkareissa polvet mudassa, armottomassa vesisateessa ja hommien ollessa finaalissa ei voisi enää vähempää kiinnostaa vaatteiden vaihto ja pihan tuijottelu. Mutta tilasinpa nuo (ja muutakin) silti. Eiköhän noille käyttöä löydy muutenkin kuin puutarhassa...

Otinkohan malliston nimen hiukkasen liian kirjaimellisesti? heh.

4 kommenttia:

 1. Tota reikäpaitaa kattelinkin jo liikkeessä alkuviikosta. Netistä oli ainakin jo ne parhaimman näköset mekot loppuunmyyty, just ne jotka olisin halunnu,mut voi olla että niitäkin jo liikkeistä löytyis. Ja se ruusujakku oli ihana,loppuunmyyty sekin.

  VastaaPoista
 2. Jotenkin kumman nopeasti tuntuu nykyään H&Mn nettikaupasta uutuustuotteet myyvän loppuun. En varmaan ole ihan hakoteillä jos arvelen yhä vain lisääntyvän blogihehkutuksen (siis noissa suurempien lukijamäärien blogeissa) olevan aikamoinen syypää tähän. Kun eihän ne ennen... Vai?

  Malliston mekot on kyllä niin nättejä, että ihan harmittaa kun ainakaan vielä ei ole tiedossa mitään kivoja kesäjuhlia. Ilman sellaisia kun tuskin pääsisi tuollaisia mekkoja käyttämään.

  VastaaPoista
 3. Mä haluan sitten nähdä, kun sie noilla korkkareilla painat sitä teitin rinnetonttia ylös ja alas :D

  nimimerkillä: nyrjäytin nilkkani sunnuntaina ja ihan lättäpohjasaapikkailla :D

  VastaaPoista
 4. Joo, aika äkkiä lähti sovituksen jälkeen takaisin Hennesille nuo korkkarit. Eihän niillä pystynyt edes sisällä kävellä metriä pidempää matkaa, niin huteraa ja kivuliasta oli eteneminen. Ehkä ne on ballerinat tämänkin kesän ykköskengät... :)

  VastaaPoista