perjantai 12. maaliskuuta 2010

Psst! -20%alekoodi Luisaviaroma.comiin!

Jee! Kerrankin minusta voi olla hyötyä muillekin alehaukoille. Sain nimittäin tänään sähköpostissa Luisaviaroma.comilta alennuskoodin sekä itselleni, että "best friend"illeni - siis teille. Alennus on 20% ja koskee exclusive WEEKEND SALEssa 12.-15.3. tehtyjä ostoksia jo alennetuista tuotteista. Huomaa siis, ei uutuuksista, vaan aletuotteista!

Alessa näkyisi olevan vielä vaikka mitä ihanuuksia, edullisimmasta päästä mm. Adidas originalsia ja Conversea, vähän korkeammassa hintaluokassa esim. See by Chloéa ja Marc by Marc Jacobsia. High-endiäkin on Burberrystä (sieltä lähtis trenssi reippaasti alle tonnilla, jos joku on sellaisesta haaveillut...), Lanviniin, Givenchyyn ja YSL'n.

Jos kiinnostuit, niin klikkaa tänne! Ja jos ostettavaa löytyy, käytä promokoodia L2winGCvxU.

Kerran aikaisemmin Luisaviarom.comista tilanneena voin suositella kauppaa oikein lämpimästi. Hinnat sivuilla sisältävät toimituksen kotiovelle asti, toimitus on ripeää ja tuotteet tulevat kotiin kauniisti siniseen laatikkoon pakattuna. Happy shopping!

3 kommenttia:

 1. Ilimota, jos meinaat siältä jotain tilata. Josko pääsis kinppaan, ku emmää uskalla mistää ulkomailta iteksein tilailla..?!
  t. Sistablista

  VastaaPoista
 2. Jou sista! Iski pihiys, enkä aatellu ostaa mittään.

  VastaaPoista
 3. No samojedi kävi, kun olin jonkun aikaa saitilla pyöriny...

  VastaaPoista