keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Pakko saada pikkukiviä!

Viime aikoina on tullut sekä ostettua että selailtua melkoisia määriä kotiin ja sisustukseen liittyviä lehtiä. Ideoita ja inspiraatiota onkin kertynyt jo niin, että poksahdan kohta jos en pian pääse toteuttamaan kaikkia haaveita. Tiedän kyllä, että ensimmäisenä ei olla iskemässä tapettia seinään, mutta pääsisipä edes tekemään niitä hommia, joilla siihen pisteeseen edettäisi nopeammin. Viimeisimmästä Koti ja keittiö-lehdestä bongasimme miehen kanssa tapetin, joka olisi ehkä täydellinen tulevaan makuuhuoneeseemme. Syistä että:


 • Tapetin kuosi on 50-luvun Marimekkoa ja olisi oiva tukemaan 51-vuonna rakennetun talon henkeä.

 • Se on jotain ihan muuta kuin tämänhetkisen asunnon beigeruskea värimaailma, johon olemme molemmat jo aivan lopen kyllästyneitä - nyt tarvitaan raikkautta ja valoa!

 • Valkoisen ja harmaan yhdistelmä on ihanan raikas ja pikkukivet kuosina ihanan hilpeä ja näyttävä olematta kuitenkaan rauhattoman överi
Vai mitä sanotte:

Tässä kuvassa on kyllä paljon muutakin, mikä tällä hetkellä miellyttää silmää. Ihan kaikista yksityiskohdista en välitä, mutta tämän tunnelman kun saisi toteutettua omin muutoksin... Ai että, olisipa ilo herätä tuollaiseen harmoniaan.

(Pikkukivet-tapetti 78€/rll, Maricken)

3 kommenttia:

 1. Ihan vinkkinä, kaveri kävi just viikonloppuna Tallinnassa, ja olivatte ostaneet sieltä todella halvalla tapetteja. Ja hyvännäköisiä! Halvimmat mitä olivatte ostaneet oli olleet 2€ rulla.

  VastaaPoista
 2. Ouggidouggi! :) Vähän eri hintatasoa kun tuo 78€/rll...

  VastaaPoista
 3. Heeeei! Aevan ihana tuo tapetti!!! Ja ollaan elossa kotona taasen...möö... Uutta reissua jo tässä suunnitellaan! Mulle ei valitettavasti jäänyt YHTÄÄN aikaa millekään tsoppailulle, mutta löysin sentään hätäseen teidän suoörkille pienen tuliaisen. Millonka nähhään?

  VastaaPoista