torstai 4. maaliskuuta 2010

Ostoslistalle: kesää purkissa!

En varmaankaan ole ainoa, joka ottaa lehtien väleistä löytyvät uutuuskosmetiikkanäytteet useammin talteen matkoilla käytettäväksi, kuin heti testattavaksi. Näin saa kyllä reissukassin kevyemmäksi, mutta jos ei pahemmin matkustele saattavat hyvät uutuustuotteet jäädä täysin huomiotta. Nyt, kun yritän saada kaiken ylimääräisen roinan pois tieltä ennen muuttoa, olen päättänyt käyttää pois myös kaappiin kertyneet kosmetiikkanäytteet.

Koska hyvistä asioista kannattaa aina huudella eteenpäin, ajattelin kertoa kosteusvoidelöydöstä, joka on yksi kätköistäni löytyneistä kosmetiikkanäytteistä. Tuotteen nimi on Lumene Premium Beauty Supreme Restructuring Day Cream (äidille terveisiä, että kyllä nämä ylipitkät englanninkieliset nimet alkavat pökerryttää minuakin, vaikkei kielitaidossa vikaa olekaan... odotellaan sitä kaunista päivää, jolloin purkin kyljessä lukee rehellisesti NAAMARASVA.. heh).


Voide on kevyen tuntuinen, mutta silti riittävän kosteuttava ja täyteläinen nyt talvellakin. Imeytyy nopeasti ja iho tuntuu tosi pehmeälle. Mutta oikeasti parasta tässä voiteessa on minun mielestäni tuoksu - suojakertoimen 15 (huippujuttu sekin, olen ihmetellytkin miten niin harvasta voiteesta suojakerrointa löytyy, vaikka niin auringon haitoista naistenlehdissä varoitellaan)  ansiosta voiteessa on ihanan kesäinen aurinkovoiteen tuoksu, joka piristää viedessään ajatukset ulkona roiskuvan rännän sijaan aurinkoiselle rannalle. Tätä on ostettava kesäksi!

2 kommenttia:

  1. Aurinkoa sisäisesti & ulkoisesti, yes.

    VastaaPoista
  2. NAAMARASVA, niin meijjän äeskää.

    VastaaPoista