keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Öljyä Markku Jaakopille!

Auroran esimerkistä rohkaistuneena, uskalsin vihdoin ja viimein ottaa melko rähjäiseen kuntoon päässeen markku jaakoppini (aka Marc Jacobsin laukku) huoltokäsittelyyn. Kuten kuvista voitte todeta, sitä se kipeästi kaipasikin:
Hoitovälineiksi valikoitui Auroran tapaan vauvan hoitoöljy, joka meillä onkin jäänyt melko vähälle käytölle ja puhdas harsoliina.
Arkajalkana aloitin öljykäsittelyn laukun takapuolelta, mutta pian varmistuin siitä ettei öljyäminen ainakaan pahaa laukulle tehnyt ja pääsin hinkkaamaan myös paraatipuolta. Melko pikaisella pyyhkimisellä ja pyörittelyllä likaa lähti - huh huh - näin paljon:
Hoito-operaatio osoittatui loppujen lopuksi erittäin helpoksi, ja kuten tästä viimeisestä kuvasta näette - erittäin kannattavaksi. Laukku on kuin uusi! Puhdas (tai ainakin puhtaampi), siisti ja pehmeä. Kuin vauvan pylly - tai ainakin melkein.

Mitäköhän sitä seuraavaksi ottaisi huoltoon? Näin kevään kynnyksellä ja muuton häämöttäessä koko ajan lähempänä, on sellainen olo, että kaikki asiat pitäisi saada tip top ja järjestykseen. Ei rikkinäisiä tai väärän kokoisia vaatteita, huoltamattomia kenkiä, parittomia pyyhkeitä jne, kiitos. Puuhaäiti iskee jälleen!

3 kommenttia:

 1. Heippa, tervetuloa blogiini osallistumaan H&M 50 euron arvontaan :)

  VastaaPoista
 2. Irtoaako tuon öljykäsittelyn jälkeen laukusta öljyä vai imaiseeko veska kaiken itseensä? Meinaan vaan, ettei kassi sotke vaatteita.

  VastaaPoista
 3. Mä annoin laukun kuivua rauhassa yön yli tuon käsittelyn jälkeen. Seuraavana päivänä pinta oli ihan kuiva ja puhdas, eikä ole sotkenut vaatteita yhtään. Ja jos olisikin, niin vauvaöljy on onneksi mietoa ja hajutonta, joten pitäisi lähteä pesussa ihan nätisti pois.

  Mutta ei ehkä kannata heti käsittelyn jälkeen mikään silkkipaita yllä rutistaa veskaa kainaloon... :D

  VastaaPoista