perjantai 5. maaliskuuta 2010

No more homeless!

Hyvät naiset ja herrat, voin ylpeänä ilmoittaa, että tästä päivästä alkaen ei perheemme ole enää koditon - vaan ihan ihkaoman, ihanan, vanhan ja söpöisen omakotitalon omistajia (ei nyt mitään mussutusta pankin kanssa naimisissaolosta, jooko)! Jipii, jipii, jipii! Muutto menee jonnekin kuun lopuille, mutta saanpahan ainakin ihan luvan kanssa jo alkaa miettiä vaikka että mitähän tekisi tälle keittiölle...
... koska tästä päivästä lähtien tekemäni suunnitelmat eivät ole vain haaveita ja haahuilua - vaan ne voivat ihan oikeasti toteutua! Minulla on nyt jotenkin tosi hassu olo. Sellainen höpsön, typertyneen onnellinen olo. Meillä on ihan oikeasti nyt oma talo. Oma piha. Pönttöuuni. Sauna. Omenapuita ja marjapensaita. Tilaa olla ja elää. Vau. Voin kertoa, että tämä on suurien haaveiden toteutumisen päivä. Hieno päivä!

2 kommenttia:

  1. On tänään onnenpäivä, ei murheesta häivää. On tänään onnenpäivä ja onnellinen OON! Tai siis eilen. Niin siistii! Ps. Kinttus on kyllä oikeesti ihan pelottavan kuolleen näköset. Ei millään pahalla. Ja by the way ihan törkeeeen upee pose tos mekkokuvas! VOGUE!

    VastaaPoista