maanantai 15. maaliskuuta 2010

Nirppispäivä

Tänään sain jälleen kerran aimo paketillisen soviteltavaa Hennesiltä. Olin kuitenkin joko a) niin nirppistuulella, ettei mikään olisi voinutkaan kelvata tai b) paketin sisältö oli ihan oikeastikin niin huonolaatuista, kuin mitä palautuskorttiin raapustelin. Kolmestatoista tuotteesta kotiin jäi nimittäin vaivaiset neljä! Ja niistäkin minulle vain kaksi, loput olivat Pumpulalle. Vähän ehkä jopa harmittaa, että niin suuri osa vaatteista osoittautui todellisuudessa niin surkeiksi, mielelläni olisin jotain ottanut käyttöönkin.

Mutta koska en halua täyttää kaappiani turhuuksilla, palautan takaisin muun muassa: valkoisen trikoopaidan joka oli liian läpinäkyvä hermot menisivät nimittäin aina sopivia rintsikoita etsiessä, muka-kitinväriset gladiator-sandaalit joiden väri todellisuudessa olikin sävy joka meilläpäin tunnetaan pappaloaferin-harmaana, ryhdittömän ja halvasta materiaalista ommellun jakun ja ankeanharmaan ruutupaidan. Ette oo tulossa meille, kiitos.

No, mitä sitten jäi jäljelle? Edullinen (4,95€), valkoinen perustoppi joita käytän jatkuvasti neuleiden ja mekkojen alla ja nämä allaolevat söpöt ballerinat (19,95€). Pakko myöntää, että ballerinojakin koeajoin varmaan tunnin verran ennen kuin annoin niille luvan jäädä kotiin - en vaan halua kaappiin enää yksiäkään ballerinoja, joiden ainoa tehtävä on tuottaa käyttäjälleen niin monta rakkoa kuin mahdollista. Nyt ei rakkoja tai hiertymiä ilmaantunut, joten pääsivät kaappiin nököttämään, keväisempiä kelejä odottelemaan. 

Että semmosilla jutuilla sitä sitten kevennettiin lompakkoa tänään ja aiheutettiin tämän vuoden saldoon seuraavanlaiset muutokset:

Saldo:
Vaatteet: 6 kappaletta, 110,15€
Kengät: 5 paria, 106,16€
Asusteet: 2 kappaletta, 20,17€
Laukut: 1 kappaletta 114€
Korut: 3 kappaletta 14,85€
Yhteensä: 17 tuotetta, 365,33€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti