sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

My time

Ahh, mikä ihana hetki. Mies on töissä ja Puntti Pumpulainen juuri nukahtanut yöunilleen. Kotona on täydellisen hiljaista ja rauhallista. Voin taas pitkän ja hulinaisen päivän jälkeen huokaista ja tehdä ihan mitä itseä huvittaa. Ottaa vähän iltapalaa ja istua ihan rauhassa koneen ääreen, päivittää omaani ja lukea myös muiden ihania muoti- ja sisustusblogeja. Kukaan ei häiritse, kukaan ei vaadi minulta mitään.

Parasta tässä minun omassa ajassani, joka hyvin usein varsinkin viime aikoina on ollut juuri tämä parituntinen Puntin nukkumaanmenon jälkeen, on sen ihana tyhjänpäiväisyys. Koska olen yksin kotona, en ole pakotettu menemään minnekään vain siksi, että omalla ajallani muka haluaisin kotoa poistua. Koska on hassu kellonaika, en ole pakotettu liikkumaan, koska sitähän väsyneiden kotiäitien pitäisi omalla ajallaan tehdä. Koska en voi kolistella, en myöskään voi tehdä kotitöitä, joita aina vaan riittää. Mahtavaa.

Olisihan se varmasti ihan viisasta mennä itsekin nukkumaan heti pikkuisen nukahdettua, mutta minä en vaan malta. Tuntuu siltä, että välillä saan jopa enemmän hyvää mieltä ja rennomman olon tästä oman hömppäblogini kirjoittamisesta, kuin siitä että olisin nukkunut sen tunnin pidempään. Kun olen huomannut saaneeni myös lukijoita ja tajunnut tekeväni tätä ehkä muillekin kuin itselleni, tuntuu se vielä mukavammalle. Ihan kuin olisin vähän tärkeä myös muutenkin kuin täällä kotona. Ihan kuin blogimaailman kautta pääsisinkin välillä vähän kodin ulkopuolelle. Kiitos siis teille jotka juttujani luette - ja etenkin kun kommentoitte. Olette tärkeämpiä kuin ehkä arvaattekaan.
Ei muuten pitkä aika enää kun pääsee tunkemaan siemeniä multaan, jee! Jos vaan aika riittää, niin haluaisin ensi kesänä kasvattaa ainakin herneitä, mansikoita ja kirsikkatomaatteja. Pensasmustikkakin olisi kiva. Nami.

4 kommenttia:

 1. Oma aika on kyllä ihanaa, oli se mihin vuorokauden aikaan tahansa. Itsekin käytän pari iltatuntia koneen ääressä ja telkkaria töllöttäen (paitsi että nyt pitäis kyllä lukea myös pääsykokeisiin iltaisin).

  VastaaPoista
 2. Kiitos itelles, ku jaksat kirjoitella!:) Blogaaminen on oikeasti todella rentouttavaa puuhaa, mikäli fiilis on oikea eikä siitä erehdy tekemään itelleen velvoitetta. Niinkin voi käydä, jos alkaa liikaa miettimään bloginsa tilaajia ja muita lukijoita, mut toivottavasti sulle ei niin käy!

  Jännä muuten, kuinka lahtelaiset blogaajat ovatkin harvassa (vaikket ilmeisesti paljasjalkainen sellainen ookaan). Taidat olla vasta toinen, johon oon koskaan törmänny ja se ensimmäinenkin on menny lopettamaan kirjoittelunsa jo viime vuonna.:p Kovin mielelläni lukisin enemmänkin kotikaupunkini ihmisten kirjoituksia ja näkisin blogeissa tuttuja maisemia (kuvien muodossa), joita aina välillä tulee kovakin ikävä.:)

  VastaaPoista
 3. Magia: Niinpä. Varsinkin nyt äitinä ollessa sitä omaa aikaa arvostaa ihan eri tavalla kuin ennen. Tsemppiä pääsykokeisiin! :)

  Bemary: :) Olen muuten itse ihmetellyt ihan samaa, paljon en lahtelaisiin ole täällä blogimaailmassa törmännyt. Ja en kyllä tosiaankaan ole paljasjalkainen lahtelainen, vaan vielä kohtuullisen tuore sellainen. Alunperin olen kotoisin Mikkelistä ja sieltä Kuopion, Iso-Britannian ja Helsingin kautta päätynyt tänne työn perässä 2006. Mutta pikkuhiljaa tässä tunnun juurtuvani tänne ja jopa vähän "lahtelaistuvani".

  Pitääkin ottaa ihan asiaksi kuvailla joku kerta tätä nykyistä kotikaupunkiani, joka ennen muuttoani oli mielikuvissani pelkkä harmaa betonimöykky, mutta onkin täällä asuessa osoittautunut paikoin hyvinkin kauniiksi ja viihtyisäksi kaupungiksi. Yummy <3 satama. :)

  VastaaPoista
 4. No niih.:) Lahti on sen verran kompakti kaupunki, että joko sitä kotiutuu suht' nopeasti tai ei ollenkaan. Ite aina Lahessa asuneena aloin menoon lopulta kyllästyä ihan vaan vaihtelunhalusta (ainahan sitä haluaa kokeilla jotain uutta), mut ihana kaupunki Lahti silti on, etenkin kesäisin! Satamaan ja Karikseen on päästävä joka kesä hengailemaan, koska oon tämmönen veden äärellä suuresti viihtyvä otus.:p Talvisin se harmaus sitten iskee aika kovaa päälle, mut ei onneksi koko vuotta kestä.:)

  VastaaPoista