tiistai 2. maaliskuuta 2010

My day as a princess

Yhtä numeroa isompi ikä ei haittaa yhtään, kun sitä saa juhlistaa niin mukavalla päivällä kuin mitä eilinen päivä oli. Aamulla kahvia ja miehen valmistama aamiainen (vaikka odotin nälissäni pienen tovin, että se heräsi sen minulle laittamaan, olen niin prinsessa etten nyt sentään itse synttärikahvejani keitä!), päivällä piiiiitkästä aikaa kahdenkeskistä aikaa ja mahtavaa ruokaa Mamma Mariassa, pitkästä aikaa myös vähän kaupoissa pyörimistä ja ihania, ihania lahjoja!

En tiedä onko miehelläni vaan mielettömän hyvä maku, vai tunteeko se tosiaan näin hyvin minut, minun makuni ja toiveeni/tarpeeni. Koska eilen aamulla saamani lahja osui kohdalleen aika paljon paremmin kuin hyvin:
Snön kaulakoru on ihana ja hieronta tulee todellakin tarpeeseen kun päivä päivältä painavamman Puntti Pumpulaisen kanniskelu alkaa tuntua selän vihoitteluna, niskajumina ja päänsärkynä. Vähän kuitenkin jännittää, sillä en koskaan ole käynyt oikealla hierojalla, enkä oikein tiedä mitä odottaa. Ehkä kokeneemmat konkarit voisivat vähän valaista minua omilla hierojallakäyntikokemuksillaan? Jooko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti