tiistai 2. maaliskuuta 2010

Menswear my way

Uusimman Trendin mukaan asiointi miestenvaateosastolla on nyt enemmän kuin suotavaa. Meille, joilla miehekäs vaatekaappi on päivittäin käden ulottuvilla, luulisi ukkovaatetrendin toteuttamisen olevan hyvinkin helppoa. Ennytsanois...

Asia numero 1: Boyfriend jeans. Moniko ihan oikeasti normaalikokoinen nainen saa miehensä farkut mahdutettua lantionsa yli? Vaikka minä en mikään hento tyttö olekaan, olen silti miestäni pienempi. Ongelma onkin siinä, että siinä missä mieheni on miehekäs mies leveine hartioineen ja kapeine lantioineen, olen minä samaan aikaan ihan päinvastaisella muotilla valettu. Ne muotikuvien väljästi lantiolla roikkuvat, muka-mieheltä lainatut farkut ovat siis todellisuudessa törkeän pinkeällä jossain vyötärön kohdilla, nappi juuri ja juuri kiinni. Tosi rentoa.

Asia numero 2: Neuleet. Naisten kapeat hartiat vs miesten leveät hartiat - tarvitseeko sanoa enempää, kuin että ihan kivat nuo kyynärpäissä roikkuvat kädentiet... Sama pätee myös muihin paitoihin, bleisereihin, oikeastaan melkeinpä kaikkiin yläosiin.

Asia numero 3: Paita. Ellei kyseessä ole ikuisuuksia vanha, jo ohueksi hiutunut paita, on mielestäni ihan turha yrittää. Ohuen ja laskeutuvan paidan saa kyllä vyöllä kurottua ihan kivasti, mutta testaapa vastaostetulla valkoisella paidalla. Jep, kivaa peltiä. Saa kätevästi itsestään isomman näköisen kuin onkaan. Siis, jos ihan välttämättä haluaa.

Mutta hei, ennen kuin luulette ihan väärin, ei tarkoitus ollutkaan negatiivisesti möröillä kun muotijuttu ei kohtaakaan todellisuutta. Tämän päivän asu nimittäin koostui kuin koostuikin miehen kaapista anastetun t-paidan ympärille:
Paita miehen kaapista - H&M
(kaipasi vain hihojen käärimistä ja pääntien ankaraa venytystä suuremmaksi)
Shortsit - Primark, korut - Snö of Sweden, kello ja kengät - Asos

Mitäs tuumitte, kehtaako ukkokullan kaapilla käydä toistekin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti