perjantai 26. maaliskuuta 2010

Makutuomarointia, kiitos!

Onko ylläri, että mistä tänään tuli jälleen kerran paketti? No ei varmasti, H&Mltäpä tietenkin. Vaikka yleensä olenkin aika varma siitä mikä on ylläni hyvä juttu ja mikä ei, huomaan tänään olevani hieman kahden vaiheilla yhden vaatekappaleen kanssa. En nimittäin tiedä, ovatko nämä pikkukukalliset, minhameelta erehdyttävästi näyttävät Garden Collectionin shortsit jotenkin tosi kivat, nätit ja makeet vai jotenkin aika yrjöttävät, oudot ja hirveät. Molemmat mielipiteet seilaavat vuorotellen mielessäni, eikä miehestä ole tässä apua (koska hän ei tunnu ymmärtävän mitään kukkakuosista ylläni) joten kerrohan sinä, hienot vai huonot?

6 kommenttia:

 1. Jos on tosi muodikas ni sit ne on varmaan tosi kivat, mut itte kun en oo niin muodikas, ni en ainakaan ittelläni näkis noita, muuta ku ehkä kotona. :D

  VastaaPoista
 2. Magia: No niinpä, kun yksi mielikuva mitä myös tulee mieleen on sellainen 90-luvun kotimutsi. Ja sitten taas toisaalta aina niin tyttömäisen raikas Whitney Port. Mutta kummalta mä näytän nämä jalassa, siinä vasta pulma? Tässä kohtaa olen itselleni sokea...

  VastaaPoista
 3. Näyttävät yöasulta...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Sinäpä sen sanoit. Tein kyllä tuossa jo äsken oman päätökseni ja survoin pöksyt takaisin pakettiin. Jos ei ne heti tuntuneet mahtavalta, niin tarvitseeko sitä edes pohtia? Don't think so.

  VastaaPoista
 5. Hyvä, että palautat. Jo pelkkä kuva sai aikaan kunnon röhönaurun, joten en tiiä miten oisin pidätelly itteeni livenä nuo nähdessäni! So 94, sanon mää.

  VastaaPoista
 6. It's the summer of 94... hehehehe :D

  VastaaPoista