perjantai 26. maaliskuuta 2010

LC-wannabe


Pikkusiskoni on monesti sanonut näkevänsä yhdennäköisyyttä minun ja Lauren Conradin ulkonäössä. Joo, I wish, että näyttäisin noin hyvältä. Mutta ei siinä, toki haluaisin. Ja ehkä aionkin, siis niissä rajoissa mitkä itselle ovat mahdollisia toteuttaa. Ainakin kesällä Laurenin californialaisen rento look olisi oikein kivannäköinen.

Pitkästä hulmutukasta olen haaveillut ehkä siitä sekunnista lähtien kun viime keväänä leikkautin sen muka-Gwynethmäisen polkkatukan (ei hyvä). Aionkin nyt, hyvät lomarahat saatuani, toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja ottaa sen hiustenpidennyksen. Voin jo kuvitella itseni ihanan hulmuavissa hippikutreissa, kihartamassa niitä isoilla raudoilla Laurenin tyyliin ja letittämässä niitä piiiitkälle letille yötä vasten. Nyt pitäisi vaan päättää pari asiaa: teipit vai sinetit? ja mikä kampaamo? Kokeneemmilta toivotaan vinkkejä. Kiitos.  

Toinen juttu, jonka Laurenin tyylistä voisin pihistää itselleni ensi kesäksi on maximekko. Tiedän tosin jo kokemuksesta, että kaupoista minulle sopivan löytäminen on vähintäänkin haasteellista, kiitos ylitsepursuavan maitobaarini. Tästä syystä suunnittelenkin ompelevani mekkosen itse. Pitkän ompelutauon jälkeen tuollaisen simppelin mekon surauttaminen ei liene turhan haasteellista. Täytyisi vaan jossain välissä päästä vähän kangaskaupoille. Ja päättää millaista kangasta mekkonen olisi. Kivoja vaihtoehtoja kun olisi vaikka mitä - yksivärinen cheesecloth, ihanat kesäkuosit, pikkukukat... vai pitäisiköhän riehaantua, ja tehdä useampikin?

4 kommenttia:

 1. Mä tein just toisin päin, kävin eilen leikkauttamassa kesätukan :) Nyt on taas mallia eri lyhyt. Sentään kävin kampaamossa enkä käyttänyt omaa konetta :D

  VastaaPoista
 2. Sinetit on miula aina toiminu :)

  -Anna

  VastaaPoista
 3. Sinettejä suosittelen itsekin. Tarkemmin ottaen vieläpä micro-ring sinettejä. Ovat hellävaraisemmat tukalle,kun niitä ei "polteta" kiinni. Tosin paksussa tukassa toimii teipitkin hyvin, mut jos tukka on ohut luiru niinkun meikäläisellä, niin sinetit on ainoa luonnollisen näköinen vaihtoehto. Omat pidennykset on olleet kotitekoiset jo vuosikausia,mut silloin kun kävin vielä partureissa laitattamassa pidennyksiä, huomasin parhaimman hinta-laatusuhteen olevan kouvolassa starhousessa. Saara siellä laittaa todella taitavasti pidennyksiä muita liikkeitä halvemmalla.

  VastaaPoista
 4. Maippi: Hehe, mutta eikös se olis aika kommee semmonen koneella vejetty kolmenmillin sänki? :D

  Anna: Vähän muistelinkin että sulla oli sinetit. Ja ne tais kestääkin aika kauan hyvänä?

  Maikko: Kiitos tiedosta, tuo auttoi paljon. Omakin pehko kun on aikamoinen luiru. Hiuksia on kyllä paljon, mutta ne ovat niin onnettoman ohuita... Harmi vaan, että Kouvola on itselleni aika outo paikka lähteä pidennyksiä ottamaan, lähinnä kiinnostaa Lahden kampaamot ja ehkä myös Mikkelin, jos vaikka sattuisin vanhempien luona käydessä kampaamoon eksymään.

  VastaaPoista