torstai 18. maaliskuuta 2010

Kunnon lupaus!


Tein eilen illalla äidilleni oikein kunnon lupauksen. Lupasin nimittäin osallistua hänen kanssaan tulevan syksyn Kunnon nainen-tapahtumaan. Kun kerran olin aiemmin päivällä jo ostanut nuo ylläolevassa kuvassa (räpsin kyllä itsekin kuvia eilen, mutten sitten jaksanutkaan ladata niitä koneelle) näkyvät kunnon juoksulenkkarit Asics gel nimbus 10, en nähnyt hyvää syytä kieltäytyä. Kunnon kohottamisen tulevaa koitosta (sitä se voi olla näin pitkän juoksutauon jälkeen) varten on määrä alkaa tänään, kun lähden vuoden 2010 ensimmäiselle juoksulenkille. Toivottavasti ulkona on paljon kuivaa asvalttia!

Sikamakeat juoksukenkäni ostin muuten Kärkkäisen sikapäiviltä sikamaisen hyvään alehintaan. Alunperin 119€n hintalapulla varustetut tossut lähtivät mukaan 76,30€lla!

Kun tässä postauksessa useimmin toistetut sanat laitetaan yhteen, saadaan se mitä olin eilen - Kunnon sika. Jep, ruoskin taas itseäni roskaruoalla mässäilystä. Mikä siinä on ettei itsekuri vaan riitä sanomaan ei kanaburgerille ja ranskalaisille. Vaikka päivä oli alkanut niin kiltisti jogurtti/mysliaamiaisella ja salaattilounaalla... Kesäkunto, mikä?

No mutta hei, tästä se nyt alkaa. Juoksemalla kun kunto nousee tunnetusti kohisten. Kannustaa saa!

ps. Tämän hetken saldo noiden lenkkareiden jälkeen...

Saldo:

Vaatteet: 6 kappaletta, 110,15€
Kengät: 6 paria, 182,46€
Asusteet: 2 kappaletta, 20,17€
Laukut: 1 kappaletta 114€
Korut: 3 kappaletta 14,85€
Yhteensä: 18 tuotetta, 441,63€

2 kommenttia:

  1. Kannustan!!
    Miula on kans tavotteena juosta Kaihun vartti kesällä, saa nyt nähä mitä siitäki tulee :/

    - Anna täällä anonyyminä

    VastaaPoista
  2. Jee, hyvä Anna! Varmasti pystyt siihen! :)

    VastaaPoista