sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kumiviikinki

Tässä nyt varmaankin puoli vuotta asiaa vatvottuani kävi viimeviikkoisella kauppareissulla sitten niin, että ne niin kovasti himoamani Hunterit saavat ainakin toistaiseksi odottaa. Ostin nimittäin Prismasta nämä järkikengät:

Ostopäätökseen vaikuttivat muun muassa seuraavat seikat:

 • ulkonäkö on lähes yhtä näpäkkä kuin Huntereilla

 • näiden hinta (29,90€) on pienempi kuin mitä olisi ollut Huntereiden toimitusmaksu Net-A-Porterilta (ja muualta en omaa kokoani ole Huntereista viime aikoina edes löytänyt)

 • tarvitsen näitä kenkiä nyt enkä viikkojen päästä. Loskassa märissä kengissä rattaita työnnellessä eivät ulkomailta vasta matkalla olevat kumpparit paljoa mieltä lämmitä.

 • ja hei, loppujen lopuksi, kumpparit ne Hunteritkin vain ovat, haluanko maksaa yli 100€ kengistä joiden ensisijainen käyttötarkoitus on suojata jalkoja pihamudassa möyriessä ja puutarhatöitä tehdessä? En usko (ainakaan toistaiseksi...)
Jotenkin tuntuu uskomattomalta, että olen pärjännyt näin pitkään ilman yksiäkään kumisaappaita. Varsinkin nyt omakotitaloon muuttaessa ne tuntuvat aivan välttämättömältä hankinnalta. Millaisia kumisaappaita teillä muilla on? Ja missä tilanteissa niitä tulee eniten käytettyä? No joo, sateella tietenkin, mutta missä...

Ja ettei vain unohdu tämäkään ostos seurantalistalta, laitetaan saldokin samantien ojennukseen.

Saldo:

Vaatteet: 5 kappaletta, 105,20€
Kengät: 4 paria, 86,21€
Asusteet: 2 kappaletta, 20,17€
Laukut: 1 kappaletta 114€
Korut: 3 kappaletta 14,85€
Yhteensä: 15 tuotetta, 340,43€

4 kommenttia:

 1. Uusi lukija ilmottautuu. :) Taitaa tuolta kaapin perältä jotkut yheskytluvun Nokiat löytyä. Ei oo kyllä tullu niitä aikoihi käytettyä. Pitäsköhän tosiaan kaivaa ne tuolta loskakeleihin, eikä kirota ku sukat kastuu ja nahkasaapikkaat pilalla...

  VastaaPoista
 2. Mulla on ollut ostoslistalla kumisaappaat jo pitkän aikaa. En vaan ole löytäny sopivan näköisiä :( Ja hunterit on ihan yli budjetin. Tretorniltakin löytyis kyllä joitain hyvän näkösiä malleja, mut ei ole tullu lahessa vastaan.

  VastaaPoista
 3. Magia: Jee, kiva kiva ja tervetuloa! On aina mukava saada vähän vihiä, että millaisia tyyppejä nämä minun juttuni kiinnostavat. :) Ja kaiva ihmeellä ne kumpparit esiin!

  Maikko: Mäkin oon ihastellut Tretorneja ja törmännyt myös tuohon ongelmaan, ettei Lahdesta oikein löydy... mitään. Nuo Vikingitkin oli Prismassa ainoat kivan näköiset ja en ihmettele yhtään että taisivat olla myös viimeisiä jäljellä olevia pareja. Tuolla vikingin sivuilla kun kävin, niin löysin kyllä vielä vaikka miten paljon hienompia malleja. Mutta sitten tulen taas siihen kysymykseen, että tarvitseeko niiden nyt niin hienot olla, kurassamönkimiskenkien...?

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ole kumisaappaita, mutta blogimaailma on tuonut ajatuksen niistä taas esille. :D Maiharit on tähän mennessä toimineet aivan hyvin mun "kumisaappaina", mutta toisaalta kesällä ei välttämättä aina jaksaisi niiden kanssa, säilyisivät parempinakin, kun eivät olisi koko ajan sateelle alttiina.

  Pitänee tutkia, hiukan olen eBaysta jo kumppareita etsinytkin. Kivat noi sun. :)

  VastaaPoista