sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Köökkihaaveilua...

Taisin unohtaa mainita, että käväisimme perjantaina koko perheen voimin Lahden Raksa-messuilla. Itse messut olivat minulle hyvin kokemattomana messukävijänä (Premiere Vision ei ihan sovi suomalaisten rakennusmessujen vertailukohdaksi) vähän pettymys, sillä odotin niiden annin olevan vähän monipuolisempaa kuin esitteiden keräilyä ja markkinameininkiä (ymmärrän kyllä lakumyyjät, mutta mitä ihmettä Hairstoren osasto teki näillä messuilla - vähän wellaa remppaäijille, vai mitä häh?).

Jokatapauksessa sain messujen ansiosta taas vähän lisäpontta omien remonttiemme suunnitteluun ja olen taas selaillut kivoja keittiömalleja, viimeisimmäksi Petra-keittiöiltä. Näissä malleissa olisi eniten potentiaalia:


Tällä hetkellä pidän ehkä eniten tuosta ensimmäisestä Saara-vaihtoehdosta, vaikka se kovin valkoinen onkin. Kaikkihan toki on muunneltavissa. Tuo lasiovinen astiakaappi on vaan niin nätti ja hieno on myös tuo takana näkyvä hana. Harmittaa vaan kun missään ei ole hintatietoja, joiden pohjalta voisi vähän miettiä onko näistä turha edes haaveilla. Keittiö vaan on ainakin itselle niin kovin tärkeä huone, että siitä haluaisi oikein nätin ja toimivan.

1 kommentti:

  1. Toi on inhottava ominaisuus lähes kaikissa remppa esitteissä, ettei oo hintoja. Ne selviää vasta kun menee liikkeeseen tekemään suunnitelmia ja kehtaa nyt siinä vaiheessa sanoa että joo onkin pikkusen kallis että kysellään muualta..

    VastaaPoista