tiistai 23. maaliskuuta 2010

Hits and misses

Aurinkoisen päivän lisäpiristeeksi saapui tänään jälleen kerran paketti H&Mltä. Viime kerrasta poiketen kotiin jää kuin jääkin enemmistö paketin sisällöstä! Nämä kengät olivat muuten hyvät ja nätit, mutta harmikseni ne olivat juuri sen verran liian isot, että lonksuivat ikävästi kävellessä. Todennäköisesti kokoa pienemmät, eli kolmekutoset, olisivat kuitenkin taas liian pienet, joten joudun vaan kylmästi laittamaan nämä palautukseen. Minkään pohjallisten kanssa kun en tällaisten kenkien kanssa ala pelleilemään.
Palautukseen joutuu myöskin tämä takki. Tilatessani ajattelin sen olevan hyvä ja mukava takki rennompiin tilanteisiin, työmatkapyöräilyyn jne, mutta sovittaessani törmäsin taas vanhaan tuttuun ongelmaan - säkki harvoin näyttää hyvältä ylläni. Ja säkki kuvastaa ehkäpä parhaiten tämän vaatekappaleen todellista ulkomuotoa. Ei hyvä.
Mutta mutta, mitäs sitten aion pitää itselläni? No, harmaat yö/kotilököilyshortsit (4,95€) joita en nyt tänne viitsi kuvata ja nämä:

Lo, and behold! Ylläni on kukkamekko! Kyllä se hassulta tuntui ensin itsestäkin, mutta mitä pidempään mekkoa tänään sovittelin, sitä kotoisammalta se alkoi tuntua. Ehkä minussa sittenkin asuu ihan tyttömäinen tyttö. Ja entäs tuo takki sitten - ai lav it! Tiesin kyllä jo melkeinpä tilatessani, että siinä se on juuri minulle sopiva takki, kunhan vain laatukriteerit täyttyvät. Ja laadussa ei ole sen kummempaa urputettavaa kuin se tavallinen H&M-nappiongelma - ne nimittäin ovat aina todella huonosti kiinniommeltuja. Mutta jos takki maksaa 19,95€, niin enköhän minä siihen hintaan voi pari pistoa ommella itsekin...

Maaliskuu näyttäisi olevan aika ostosrikasta aikaa... Koko vuodelle on nyt ehtinyt kertyä seuraavanlaisesti ostoksia:

Saldo:

Vaatteet: 9 kappaletta, 145€
Kengät: 6 paria, 182,46€
Asusteet: 2 kappaletta, 20,17€
Laukut: 1 kappaletta 114€
Korut: 3 kappaletta 14,85€
Yhteensä: 21 tuotetta, 476,48€

2 kommenttia:

  1. Voi vide tuo takki on IHANA! Saatoin ehkä tilata itelleni samanlaisen, en enää muista... (=mutsius) Haittaaks, jos ollaan samiksii???

    VastaaPoista
  2. No ej hajttaa! :) Ja se on ihana!

    VastaaPoista