perjantai 12. maaliskuuta 2010

H&M takkiale -10€, couldn't resist!

Olen viime aikoina vieraillut H&Mn nettikaupassa yhä tiuhempaan tahtiin. Kevään uutuusjutut näyttävät vaan koko ajan kivemmilta ja raikkaammilta ja on pakko päästä sovittelemaan uusia vaatteita. Tänään huomasin, että meneillään on takkikampanja, jossa kaikista takeista ja jakuista on -10€ hinnasta pois (lasten takeista -5€). Enpä siis kummemmin aikaillut, kun löysin uutuuksien joukosta tämän takkisöpöläisen:

29,95€-10€=19,95€ eli hyvinkin kohtuullinen hinta kivasta kevättakista. On siis klikattu ostoskoriin ja saapuu pian sovitettavaksi. Toivottavasti on passeli. Tykkään niin kovasti tuosta ryhdikkäästä military-mallista sekä vaalean kankaan ja tummien nappien yhdistelmästä. Aijai.

2 kommenttia:

  1. Mä ostin lahen h&m:stä just kaks takkia,kun sai max. kahesta takista pois sen -10euroa, niin pitihän tuo tarjous käyttää hyväksi. Kunnes sit menin seppälään, jossa tuli vastaan tosi upee harmaa army takki, ja pitihän sekin ostaa :/ Nyt sit mietin minkä niistä palautan. En meinaan välttämättä tarvi kolmea uutta takkia.

    VastaaPoista
  2. Heh, tuttu tilanne. Tuo karsiminen on vaan niin ikävää puuhaa, kun olishan se niin kiva pitää kaikki itsellään. Pakon edessä jättäisin itselleni varmaankin ne kaksi, jotka ovat keskenään kaikista erilaisimmat. Sillä tavoin molempia tulisi varmemmin käytettyä, kahdesta toistensakaltaisesta kun se vähemmän kiva jää useammin unohduksiin... Vaan mitä tehdä sitten jos kaikki ovat tyystin erilaisia? Tai samanlaisia? Siinäpä vasta pulma. Silmät kiinni ja sokkona yksi pelistä pois...

    VastaaPoista