sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Voi urpo!

Arvatkaa kuka tajusi vasta eilen illalla yhdeksän aikaan, että hei eikös tänään ollutkin 20. päivä? - siis se päivä jolloin ne Sonia Rykielin neulerytkyt tulevat H&Mn nettikauppaan myyntiin! Jep, minä tietenkin.

En siis hölmönä mattimyöhäisenä saanut sitä ilmeisesti kaikkien himoitsemaa mustavalkoista raitaneuletta, joka oli jo loppuunmyyty, enkä millään mielikuvituksella usko että saisin pyllyni ujutettua xs- tai edes s-kokoisiin neuleshortseihin, jotka olivat siis viimeiset jäljellä olevat koot. Boo-f***ing-hoo.

Pitää toivoa, että kyseiset vaatekappaleet olisivat kuitenkin olleet päälläni ihan urpon näköiset tai muuten vaan ihan toivotonta shittiä. Loput mallistosta olikin sitten omaan makuuni sen verran erikoista, etten ajatellut niiden tilaamista edes kokeilumielessä. Kirkasta pinkkiä ja keltaista, ylisuuria strasseja ja lyhyitä paidanhelmoja - Kiitos, mutta ei kiitos.

Ei kai pettymykseni ole mitenkään läpinäkyvää?

4 kommenttia:

 1. Hei Yummy Mummy! Älä murehdi, mun mielestä ne sortsit oli livenä aika pettymys. Ei oikein istunut hyvin ja näyttivät jotenkin halvoilta. Tuli itseasiassa vähän mieleen sellaiset kestovaipan päälliset ;)

  Ja se mustavalkoinen raitaneule on nyt ihan kaikilla (myös mulla), voiko sitä edes koskaan pitää olematta yhtä suurta H&M-massaa?

  VastaaPoista
 2. Kannattaa aina aamuisin kyttäillä h&m nettikaupan sivuja, kun niitä tulee sinne kokoajan takasin myyntiin kun ihmiset palauttaa virheostoksiaan. Mä luulen että kaikki tämänkin malliston kamppeet on parin kuukauden päästä alennuksessa, joten jään kyttäämään niitä alennettuja jäljellä olevia rippeitä :) Sen neulehaalarin olisin halunnu,mut en kyllä niin paljoa siitä maksa kun se maksaa täyteen hintaan.

  VastaaPoista
 3. Tässä yhteistyömallistossa taitaa olla niin iso tuotantosarja, että veikkaan etteivät ne nyt täysin loppuneet vielä ole. Ja liikkeissä saattaa olla vielä myynnissä, joten no worries. Itse haikailin neulehaalaria, mutta tosiaan hinta mietityttää...

  VastaaPoista
 4. Miss Bambi: Vai että kestovaipan päälliset! Hehehehe :D Kiitos, tuo helpotti kummasti :)

  Maikko: Niinpä. Niinhän se kävi niiden alusvaatteidenkin kanssa, että aika pian olivat pilkkahintaan myynnissä kaikki. Tiedä mistä se sitten kertoo, eipä nimittäin käynyt samoin vaikkapa niiden Jimmy Choo-kamojen kanssa...

  Heidi: Niin, kyllähän noita varmaan liikkeistä vielä saattaisi löytyä. Pitäisi vain hilautua tästä 100 kilometriä etelämmäksi kun ymmärtääkseni mallistoa ei Lahden myymälöistä löydy (tai sitten olen lukenut väärin).

  No enihuu, ei mua enää harmita, sillä tänään olen saanut satamiljoonaakertaa parempia koti-aiheisia uutisia! Jesjesjei! :)

  VastaaPoista