sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Tämän hetken suosikkeja

Niin se vain on, että viime päivinä mielessä ei ole pyörinyt yhtään mikään muu kuin asuntoasiat. Joko istun kärppänä koneella tarkistelemassa josko Oikotielle olisi tullut uusia kiinnostavia kohteita tai sitten istun auton takapenkillä tiirailemassa mahdollisia ehdokkaita. Tai lukemassa sisustuslehtiä. Tai blogeja sisustuksesta. Tai rintamamiestalon remontoinnista. Välillä katson ehkä Innoa tai Tilaa. Sitten Pientä pintaremonttia ja jotain australialaisia sisustus/remppaohjelmia. Ja jos en ole tekemässä jotain näistä edellisistä, niin vaihtoehtoisesti istun tai pötköttelen haaveilemassa. Tai ehkä vähän pakkaamassa jo tämän kodin tavaroita...

Tällainen minä siis olen. Kun jostain asiasta innostun, niin se tapahtuu niin täysillä, että melkeinpä koko muu maailma unohtuu. Ja koska mies on hyvin pitkälti samanlainen, tämä on johtanut siihen, että olemme tälläkin viikolla unohtaneet tyystin urheilun ja syöneet ihan uskomattoman määrän roskaa. Kun ei vaan pysty keskittymään...

No, nyt yritetään vähän ryhdistäytyä. Mies lähti jo salille ja minulla on tarkoitus suunnistaa sinne illemmalla, tietenkin asuntonäytön jälkeen vasta. Yritän kovasti taas päästä myös takaisin blogin pariin ja ajatella välillä vähän muutakin.

Mutta sitä ennen, tässä pari linkkivinkkiä niille, joita ehkä kiinnostaa nämä samat asiat - siis rintamamiestalot, remontointi, sisustaminen:

IKEAHacker Hauska blogi, johon kootaan kuvia ja tee-se-itse-ohjeita Ikean kalusteiden tuunaamiseen. Blogista löytyy mm. salaattikulhoista valmistetut kaiuttimet ja erilaisia kalusteita aivan uusissa käyttötarkoituksissa.

Vihreä talo Ihanan inspiroiva sisustusblogi, jossa sekä kaupunkikaksion että jossain maalla tönöttävän kauniin vihreän rintamamiestalon sisustusta ja kai vähän remontointiakin.

Diagnoosi: sisustusmania Myöskin rintamamiestalon sisustamiseen ja remontointiin keskittyvä ihana inspiraationlähde. Tästä kodista oli juttu uusimmassa Koti ja Keittiö-lehdessä ja ilmeisesti tämän blogin ja Vihreä talo-blogin kirjoittajat ovat siskoksia. Hyvä maku näköjään molemmilla.

Notta semmosta tänään. Vinkkejä otetaan vastaan, jos teillä on kertoa muista hyvistä ja inspiroivista aihepiiriin liittyvistä blogeista/nettisivuista! Rauhallista sunnuntaita kaikille!

Postauksen ihana pönttöuunikuva täältä.

3 kommenttia:

 1. Kun kerta tuo rintamamiestalo on pop, ni kannattas nyt tulla käymään tutustumiskäynnille meille :D

  VastaaPoista
 2. Siun maku on muuttunut kyllä ihan täysin, jos kerran tuo pönttöuunikuva on ihq! Tervetuloa vaan estetiikkakäsityksesi kera mutsisi ja meitsin kanssa joukkoon tummaan! Pelottaako..? Ah, apropo! Muistatko ysärijysäriteeveesarjan nimeltä Pelottaako?! Kaipaan lapsuuttani. Olen syönyt vähän liikaa karkkia. Sen voi ehkä aistia näiden sokerihumalaisten rivien välistä. Onnea "monienmahdollisuuksientalon" etsintään! Ps. Onko Pumpula "poikinut" mitään uutta kivaa nappien lisäksi???

  VastaaPoista
 3. Maippi: Tullaan, tullaan! :D

  Anonymousbeibisista: Voep olla, että ehkä vähän pelottaa. Eräs päivä havahduin jopa ihailemasta Pentikin astioita erään lehden mainoksessa. Minä. Katsoin. Ihaillen. Pentikin. Astioita. Eih! Kyllä maailmankirjat ovat nyt aivan sekaisin.

  Mutta jos ihan tosi puhutaan, niin kyllä tuossa kuvassa romantiikkahömppä menee hitusen verran vielä yli. En siis ehkä ihan vielä ole täysillä kerhossa mukana vaikka kovasti sinne oonkin suuntaamassa. Todellisuudessa, omassa kodissa himmaisin vähän tota romantiikkahömppäpuolta ja iskisin kylkeen vähän jotain terästävää modernia. Niinku hyväämixiichicksii. Mutta pöndeuunit on mainioita.

  Kuka nyt Pelottaakon olis voinu unohtaa?! Ehkä paras Niin sanotun elämäni ja Blossomin jälkeen. Oivoi, nyt iski kaipuu Blossomin ääreen. En koskaan tajunnut, että minkä takia miun piti olla Blossom ja Mimi sai olla Six, vaikka oikeesti näytin paljon enemmän Sixiltä kuin se ja päinvastoin!

  Minä taasen olen syönyt liian vähän karkkia. Siis tänään. Muuten olen hoitanut karkinsyöntivelvollisuuteni oikein oivallisesti. Möhömahakin sen jo kertoo.

  Kiitos onnesta. Emme ole saaneet Taika-Tumpulalta uusia yllätyspaketteja. Kakkanapin kaivaminen coctailtikulla vaipasta oli jännittävää.

  Väsynein terveisin, herrrrkkumude.

  VastaaPoista