perjantai 12. helmikuuta 2010

Marimekko-nam!

En ole viime aikoina kummemmin ollut kiinnostunut Marimekosta. Isoimman Samu-Jussi Koski-huuman laannuttua pari vuotta sitten, joutui Marimekko ajatuksissani minun tavallista-klassista-kaikillasitäon-tylsää-osastoon. Jostain syystä ajauduin kuitenkin äsken selailemaan Marimekon sivuja ja yllätyin monestakin asiasta:

1. Rinne-Niinikoski duo on suunnitellut Marimekolle jo toisen malliston, enkä minä ole rekisteröinyt edes sitä ensimmäistä! Kaikki heidän tekemänsä ei toki minun suhteellisen hillittyyn makuuni iske, mutta Domino-kuosinen kangas on jostain syystä mielestäni aivan törkeän hieno!

Näen jo silmissäni kuinka makealle tästä kankaasta ommellut sohvatyynyt näyttäisivät valkoisella sohvalla. No joo, se valkoinen sohvakin on vain haave, ei meillä sellaista ole eikä todennäköisesti ainakaan vähään aikaan tulekaan (lapsi+valkoinen sohva=tiedätte kyllä), mutta silti. Saattaisi tämä kuosi raikastaa myös tämänhetkistä epämääräisenruskeanharmaata sohvaa...

2. Marimekolla on ihan kivojakin laukkuja! Vaikkapa tämä hauskan graafinen Mika Piiraisen suunnittelema pikku pussukka:


3. Marimekolla on aivan uskomattoman hienoja astioita! Koska astiakaappiamme asustaa tällä hetkellä ainoastaan valkoinen KoKo-sarja, voisi sinne hyvinkin eksyä tällaisia piristysruiskeita:


Teetäkin tulisi varmasti juotua useammin jos kuppi olisi tämännäköinen:

Alkaa tuntua siltä, että visiitti Vesijärvenkadulle voisi olla paikallaan...

Kuvat: Marimekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti