perjantai 26. helmikuuta 2010

Isoja ja pieniä uutisia

Ensin isot uutiset: Tönö löydetty, hinta sovittu, vaan ei vielä maksettu. Siihen asti ei sen kummempaa informaatiota, sillä koskaan ei voi tietää mitä voi vielä sattua. Jännitetään vielä ensi perjantaihin asti. Mutta pakko sanoa, että se on IHANA! IHANA! IHANA! (tai siis, siitä tulee sellainen...)

Sitten pienempiä tiedotuksia:

 • Tämä bloggarimutsi täyttää maanantaina 27 vuotta (niin, sen verran "vähän" vielä ettei tarvitse puhua epämääräisistä vuosikymmenistä). Kerron jo näin etukäteen, että kaikki ymmärtää sitten oikeaan aikaan onnitella. Koska muuten ehkä suutun ja mustaksi muutun.

 • Rysäytettiin muuton alta jonkinlainen kuorma itsellemme tarpeettomaksi jääneitä vaatteita ja muuta rojua Launeen Suurkirppikselle (Lahdessa), pöydälle numero 160. Siellä on siis ensi keskiviikkoon asti löydettävissä muun muassa parin viime vuoden Trendit, Vauva-lehdet ja Oliviat sekä miesten ja naisten vaatteita ja muuta sekalaista kamaa. Eniten uutta kotia kaipailevat ehkäpä nämä Christian Lacroixn Golalle suunnittelemat kengät, jotka miehen todella suureksi harmiksi olivatkin hänelle liian suuret (ja suurehkojen postikulujen vuoksi emme raaskineet lähettää niitä takaisin Asokselle)

 • Käykäähän siis katsomassa, jos kiinnostaa
Eipä tässä sitten muuta sen kummempaa tainnut ollakaan. Nyt taidan lähteä kakunpaistohommiin!

3 kommenttia:

 1. Onnitteluja pyysit ja tässä niitä tulee: Onnittelut Karhunpesästä. Olethan lähempänä jo viittäkymmentä vuotta kuin syntymääsi?! Sarkastista huumoria etelärannikolta. Nimim. "Samassa liisterissä ollaan, nimittäin uuden kodin ostoliisterissä!"

  VastaaPoista
 2. Terkut Eilatista! Nyt jopa paistaa arska! Toivottavasti ukkosi popot löytävät yhtä hyvän kodin ku työ. Pumpulalle märkä pusu tolta toiselta höyrymakkaralta!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitokset onnitteluista Etelän epeleille! Aika kommeen tönön ootte löytäny! t. kannattaako vanhusten vinoilla iästä? ;)

  Siskokulta, voisit tuoda tänne sen Israelin auringonpaisteen. Ei sitä siellä niin tarvita kun täällä! Muiskut takas! t. tuliaisia, kiitos.

  VastaaPoista